Nem értem miért kell feltenni ugyanazokat a kérdéseket?
Ha valaki beír egy kérdést előtte a gép kiadja a hasonló kérdéseket és amik itt vannak biztos vagyok benne,hogy vagy olyan kérdés nem is egy ami ugyan az mint a tegnapelőtti volt,jó azt meg tudnám érteni,hogyha 2-3 hét különbség lenne mert ennyi idő alatt biztos sok ember regisztrálja magát akiknek más a tapasztalata és jobbak a tanácsai,de nem 2-3 naponta kellene ugyanazokat a kérdéseket feltenni és ami a legviccesebb,hogy a kérdező is láthatja,hogy már volt olyan kérdés és mégis felteszi,de miért amikor már ott van előtte a kérdés válaszokkal együtt,csak azért mert 1-2 szót ő máshogyan ír be és mert a saját gyerekéről van szó?
De akkor is teljesen felesleges nem ugyanazokat a kérdéseket kiírni!
Bagoly mondja verébnek...
Tudod mennyien feltették már a kérdésed?
A második válaszolónak pedig 100%-ig igaza van!
És úgy látom a kedves kérdezőnek nem tetszik, hogy mindenki egyetért egymással csak vele nem....
Pedig tényleg milliószor feltették már ezt a kérdést is....
"KEDVES"válaszadó,nekem nem nehéz utána nézni a dolgoknak,és ezek szerint a te emlékezeted nem igazán jó,mert aki fel tette már ezt a kérdést az csak azt kérdezte,hogy miért kell feltenni ugyanazokat a kérdéseket,de amint látod én bőven kifejtettem a "problémámat"és nem pedig idevágtam egy kérdést!
Nem értem miért kell ezért ilyen lenéző válaszokat adni!!!
Elszomorító,hogy hogy le tudják egymást nézni az emberek,sajnos ezért ilyen ez a világ!!!!
Ja és azt még elfelejtettem,hogy ÉN NEM PONTOZTAM LE SENKIT EZ,NEM AZ ÉN STÍLUSOM,ugyhogy nem hiszem,hogy csak nekem nem tetszenének a válaszok!
Én tiszteletben tartom mások véleményét,de ha ennyi ilyen rossz indulatú ember van itt nem értem,hogy miért válaszolnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!