Nem értem miért kell feltenni ugyanazokat a kérdéseket?
Ha valaki beír egy kérdést előtte a gép kiadja a hasonló kérdéseket és amik itt vannak biztos vagyok benne,hogy vagy olyan kérdés nem is egy ami ugyan az mint a tegnapelőtti volt,jó azt meg tudnám érteni,hogyha 2-3 hét különbség lenne mert ennyi idő alatt biztos sok ember regisztrálja magát akiknek más a tapasztalata és jobbak a tanácsai,de nem 2-3 naponta kellene ugyanazokat a kérdéseket feltenni és ami a legviccesebb,hogy a kérdező is láthatja,hogy már volt olyan kérdés és mégis felteszi,de miért amikor már ott van előtte a kérdés válaszokkal együtt,csak azért mert 1-2 szót ő máshogyan ír be és mert a saját gyerekéről van szó?
De akkor is teljesen felesleges nem ugyanazokat a kérdéseket kiírni!
EZ NEM BABÁS MAMÁS OLDAL! A többi témakörben is megkérdezik ugyanazokat százszor. pl.
Miért ilyen szemét az anyósom?
Elfelejtettem bevenni a fogigátlót, mit tegyek?
X cm a péniszem jó az?
Tetszik egy fiú/lány. Mit csináljak?
Hogyan fogyjak hasról, combról, fenékből?
Hogy töltsek le zenét/filmet/játékot?
Miért pontoztak le?
Sorolhatnám még sokáig. Értelmes kérdés alig van.
Az emberek LUSTÁK visszaolvasni vagy keresni.
A google és a wikipédia használatával nagyon sok kérdésre mindenki megtalálhatná a választ. Csak sokaknak ha valamit nem lehet 3 kattintással elintézni az már bonyolult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!