A szakoe.hu oldalon a kresz tesztekből miért adja be szinte mindig ugyanazokat a kérdéseket?
Nekem is ez volt a bajom, aztán vizsgán kiderült ,hogy pont ezekre gyakoroltam mielőtt mentem vizsgára. Emlékszem egy kérdés egy 3 pontos nem volt világos és a helyes válasz betűrendjét gyakoroltam be ami így hangzott "dbca" az a kép amely egy balra kanyarodó mentőt és egy sárga teherautót meg 2 kisautót ábrázol.
Nédd meg a edukreszt ott nincsenek válaszok de a kérdések nagyjából ugyan azok :)
Mert már csak korlátozott számú, "minta kérdések" elérhetőek csak a szakoe.hu-n.
A szabályok megtanulására próbálják rákényszeríteni a tanulókat, ne a válaszok bemagolásával készüljenek a KRESZ vizsgára, ezért nincs az edukresz-en kint a helyes megoldás sem.
Arra is számítani kell, hogy a vizsgán lehetnek soha nem látott kérdések, de a szabályok ismeretével nem lehet gond a helyes válasz megjelölése.
"Tavaly" a kulcsszó, akkor még a teljes adatbázis elérhető volt a szakoe.hu-n, januártól csak egy leszűkített "minta" verzió elérhető ingyenesen.
A teljes adatbázis az edukresz.hu-n olvasható, használható, de ott nem jelenítik meg a helyes válaszokat, legalábbis regisztrálás nélkül nem.
Téves. Nekem van ismerősöm, nem is olyan rég ment át kreszből és szak a szakoe oldalán gyakorolt. :)
És én is ezt teszem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!