Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » A szakoe.hu oldalon a kresz...

A szakoe.hu oldalon a kresz tesztekből miért adja be szinte mindig ugyanazokat a kérdéseket?

Figyelt kérdés
Amikor már 5 db-ot megcsináltam és az utána levő teszteknél észrevettem ,hogy mindig ismétlődnek a kérdések.

2016. máj. 16. 14:51
 1/8 anonim ***** válasza:
70%

Nekem is ez volt a bajom, aztán vizsgán kiderült ,hogy pont ezekre gyakoroltam mielőtt mentem vizsgára. Emlékszem egy kérdés egy 3 pontos nem volt világos és a helyes válasz betűrendjét gyakoroltam be ami így hangzott "dbca" az a kép amely egy balra kanyarodó mentőt és egy sárga teherautót meg 2 kisautót ábrázol.

Nédd meg a edukreszt ott nincsenek válaszok de a kérdések nagyjából ugyan azok :)

2016. máj. 16. 15:49
 2/8 anonim ***** válasza:
70%

Mert már csak korlátozott számú, "minta kérdések" elérhetőek csak a szakoe.hu-n.

A szabályok megtanulására próbálják rákényszeríteni a tanulókat, ne a válaszok bemagolásával készüljenek a KRESZ vizsgára, ezért nincs az edukresz-en kint a helyes megoldás sem.

Arra is számítani kell, hogy a vizsgán lehetnek soha nem látott kérdések, de a szabályok ismeretével nem lehet gond a helyes válasz megjelölése.

2016. máj. 16. 16:28
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha minden kérdés kell akkor fizetös.
2016. máj. 16. 22:02
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat , csak furcsa mert többenbis mondták nekem hogy ez egy jo oldal es ők csak ebből készültek fel és átmentek a vizsgán es tavaly voltak vizsgázni, és furcsálltam hogy szinte ugyanazokat a kérdéseket kapom .
2016. máj. 17. 12:20
 5/8 anonim ***** válasza:
41%

"Tavaly" a kulcsszó, akkor még a teljes adatbázis elérhető volt a szakoe.hu-n, januártól csak egy leszűkített "minta" verzió elérhető ingyenesen.

A teljes adatbázis az edukresz.hu-n olvasható, használható, de ott nem jelenítik meg a helyes válaszokat, legalábbis regisztrálás nélkül nem.

2016. máj. 17. 13:11
 6/8 A kérdező kommentje:
értem köszi hát akkor valóban a tavaly a kulcsszó , még szerencse hogy nem csak ezt gyakorlom :@ vettem hatósági kresz tesztet is csak az ugye nem minden :/ azért mondom gyakorlok mindenen amin csak lehet.
2016. máj. 17. 15:32
 7/8 anonim válasza:

Téves. Nekem van ismerősöm, nem is olyan rég ment át kreszből és szak a szakoe oldalán gyakorolt. :)

És én is ezt teszem. :)

2016. máj. 23. 18:54
 8/8 A kérdező kommentje:
Elvileg 2016.tól van korlátozva , az ismerősöd mikor volt vizsgázni?
2016. máj. 23. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!