Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár napja olvastam fészbokon hogy egy nő megosztotta hogy a vonaton egy srác nem ült le mellé hanem emgjegyezte hogy nézdmár hogynéz ki a csaj, egyből védtéka nőt facén meg szidták a srácot, vélemény?
NEM MIND1, HOGY FÉRFI VAGY NŐ???
SENKI NE SZÓLJON LE SENKIT!!!!!!
Azért nem mindegy milyen helyzetben "szóltak be". A történetben a lány vétlen volt ha jól értem mert békésen üldögélt. Ha hasonló helyzetben kaptál negatív megjegyzést igazad van épp ennyire volt pofátlan a lány.
De nehogy már kihozd ebből az esetből is hogy a nőknek mennyivel jobb (hisz a férfiak mellett nem állna így ki a "face népe")
Nekem is szóltak már be nőneműek az utcán, hogy "de csúnya vagy", pedig semmit nem csináltam, csak sétáltam, rájuk sem néztem. Mondjuk azok sem valószínű, hogy épp a tudományos akadémiára tartottak.
Ezt a sztorit nem hallottam, nyilvános link van?
Persze bármilyen hasonló beszologatás szörnyen primitív dolog, nemtől, helyzettől függetlenül
25/F
Nyilván a nőt védik, nem ő volt a tuskó paraszt. Ilyet nem illik csinálni.
Ha egy srác írta volna ki fordítva, akkor meg a nőt fikáznák, jogosan. Nehogymár ebből is az legyen kihozva, hogy mivel pár férfit pár nő fikázik, ezért egy teljesen különálló nőt ugyanaz a férfi nyugodtan fikázhat... a nők még mindig nem egy homogén halmaz, és nem egy ártatlanon kellene megbosszulni a sértéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!