Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Pár napja olvastam fészbokon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pár napja olvastam fészbokon hogy egy nő megosztotta hogy a vonaton egy srác nem ült le mellé hanem emgjegyezte hogy nézdmár hogynéz ki a csaj, egyből védtéka nőt facén meg szidták a srácot, vélemény?

Figyelt kérdés
2017. jún. 18. 17:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
90%
Kérdező, te sem vagy egy összetett lélek...
2017. jún. 18. 17:44
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

NEM MIND1, HOGY FÉRFI VAGY NŐ???

SENKI NE SZÓLJON LE SENKIT!!!!!!

2017. jún. 18. 17:47
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, te most azon kattogsz, hogy mekkora feneket keritettek a történetnek, amikor egy férfi szólt be egy nőnek? Szóval bánt, hogy forditott esetben nem tapasztalod ugyanezt?? Egyik helyzet sincs rendben. Ha netán újra megtörténik veled ilyesmi, akkor légyszi te is oszd meg a történeted és majd kiállunk érted.
2017. jún. 18. 17:49
 14/17 anonim ***** válasza:

Azért nem mindegy milyen helyzetben "szóltak be". A történetben a lány vétlen volt ha jól értem mert békésen üldögélt. Ha hasonló helyzetben kaptál negatív megjegyzést igazad van épp ennyire volt pofátlan a lány.

De nehogy már kihozd ebből az esetből is hogy a nőknek mennyivel jobb (hisz a férfiak mellett nem állna így ki a "face népe")

2017. jún. 18. 17:57
 15/17 anonim ***** válasza:

Nekem is szóltak már be nőneműek az utcán, hogy "de csúnya vagy", pedig semmit nem csináltam, csak sétáltam, rájuk sem néztem. Mondjuk azok sem valószínű, hogy épp a tudományos akadémiára tartottak.

Ezt a sztorit nem hallottam, nyilvános link van?

Persze bármilyen hasonló beszologatás szörnyen primitív dolog, nemtől, helyzettől függetlenül

25/F

2017. jún. 18. 18:07
 16/17 anonim ***** válasza:
Micsoda? Erről lemaradtam. Ja, nem is igazán nézem a facebookot, bocs. Ellinkelné valaki?
2017. jún. 18. 18:59
 17/17 anonim ***** válasza:

Nyilván a nőt védik, nem ő volt a tuskó paraszt. Ilyet nem illik csinálni.

Ha egy srác írta volna ki fordítva, akkor meg a nőt fikáznák, jogosan. Nehogymár ebből is az legyen kihozva, hogy mivel pár férfit pár nő fikázik, ezért egy teljesen különálló nőt ugyanaz a férfi nyugodtan fikázhat... a nők még mindig nem egy homogén halmaz, és nem egy ártatlanon kellene megbosszulni a sértéseket.

2017. jún. 19. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!