Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nagyon kivagyok,4 éve nem volt senkim? 25/F
Figyelt kérdés
Még a munkahelyemen is szégyelltem ezt, ezért bekamuztam, hogy van valalim. Nem vagyok amúgy csúnya csak nem vagyok párkapcsolat kompatibilis. Azaz szeretnék egy normálisat, de ugyanakkor nekem az inkább plusz egy teher a hétköznapokban.2017. jún. 17. 12:31
2/12 A kérdező kommentje:
Mit tehetnék, hogy ez megoldódjon?
Hogy tudnám fokozatosan hozzászoktatni magam egy kapcsolathoz?
2017. jún. 17. 12:33
3/12 anonim válasza:
Ugyan igy vagyok en is haver csak 24 vagyok de nekem mar 5 eve nem volt senkim pedig atlagos vagyok edzek is 8 eve... Nem ertem korulottem mindnkinek van
4/12 anonim válasza:
Ha jól értem, te valójában nem akarsz kapcsolatot, de mégis szégyenled, hogy nincs senkid. Szerintem neked nem egy kapcsolathoz kéne hozzászoktatnod magad, hanem inkább felvállalni, hogy nem élsz kapcsolatban, és ez neked így jó. Ha olyan partnert találsz, majd jön magától a vágy a párkapcsolatra.
5/12 A kérdező kommentje:
De ez annyira nem elfogadott társadalmilag, hogy úgy néznek rám akik tudják rólam mint egy ufóra.
2017. jún. 17. 12:39
6/12 anonim válasza:
Kapcsolódj be az öngyilkos picsogók közé!
7/12 A kérdező kommentje:
Miért vagytok rosszindulatuak?
2017. jún. 17. 12:43
8/12 A kérdező kommentje:
Sosem fogom megérteni, hogy kívánhatja bárki mások halálát. Az ilyen véglény lehet csak
2017. jún. 17. 12:51
9/12 anonim válasza:
"kamuztam, hogy van valalim"
nehogy véletlenül is megszóljanak.. meg kell felelni mindenki elvárásának.
10/12 anonim válasza:
Pont h ma ezerszer jobban elfogadjak, mint akar csak otven evvel ezelott. A munkahelyi pletyka ellen pedig az okorban is vedtelen volt az ember es ez orokre igy is marad. Ne torodj masokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!