Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tenyleg velem lenne a problema...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tenyleg velem lenne a problema, amiert nincs baratom?

Figyelt kérdés

Eddig meg nem volt egyaltalan parkapcsolatom. Normalisnak tartom magam, mertekkel bulizom, nincs semmilyen hirem az ismerosi koromben. Szoval ezzel nincs gond.

Ninvsenek fent sehol kihivo kepeim, normalisan oltozkodom. Nem vagyok kover sem, csak ott van rajtam egy kis plusz, ahol kell.

Jelenleg egyetemre jarok, ott is mindenki nagyszaju, vicces lanykent ismer. Mindig jonnek oda hozzam beszelgetni az emberek, en is megmerek szolitani barkit.

Viszont a fiukkal gomdba vagyok. Most is elhivtam egy szaktrsam, eleg joban voltam vele, sokszor beszelgettunk, de a talalkozora nemet mondott. Korabban is beprobalkoztam valakinel, lathato jelei voltak a dolognak, de elhajtott, hogy a kezdemenyezes a fiu dolga.

Nem is latom szinte soha hogy bejonnek a fiuknak. Egyszer volt ebben a felevben egy fiu, aki bamult, beszelgettem vele, de nem volt szimpatikus.

20/L

2017. jún. 18. 11:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
64%

Pedig elvileg a fiúk, hogy örülnek neki ha odamennek hozzájuk :) ilyenkor hol vannak ezek a srácok? :D

Nem úgy tűnik, mintha baj lenne veled :)

2017. jún. 18. 11:36
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Ezt senki nem fogja tudni megmondani. Az ismerősi körödet kéne erről megkérdezned.

Te most itt leírsz valamit aztán lehet, hogy kifelejtesz vagy magadon észre sem veszel olyan dolgokat, amiket mások igen.

Én pl. a nagyszájú nőkért nem vagyok oda. Túl sokat beszélnek és akkor is amikor csendben kéne maradni.

2017. jún. 18. 11:45
 3/14 anonim ***** válasza:
91%

Én szeretem, ha a lányok kezdeményeznek. Tegnap is elkérte egy lány számom. Aztán persze nem hívott és az sms-re sem reagált, csak a szokásos...

Veled nem tudom hol van a baj. Talán picit túl nagyszájúnak gondolnak, olyannak akin látják, hogy el van szállva magától.

2017. jún. 18. 11:49
 4/14 A kérdező kommentje:
Tudok am csondes is lenni. :) Csak ha olyan a tarsasag vagy latom, hogy van ra igeny, akkor vagyok ilyen.
2017. jún. 18. 11:49
 5/14 anonim ***** válasza:
Szerintem csak simán kövér vagy.
2017. jún. 18. 11:59
 6/14 A kérdező kommentje:
Nagyobb darab lanyismeroseimnek is vannak baratai. Baratnoim akkorak, mint en es nekik is van.
2017. jún. 18. 12:08
 7/14 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem nem igazán önmagadat adod a társas kapcsolaaidban. Nem kell mindig bohóckodni nagy hanggal. A szolidság kifizetődőbb, még a végén azt hiszik olyan vagy, akit le sem lehet lőni. :P
2017. jún. 18. 12:10
 8/14 A kérdező kommentje:

De ha meg valaki csondes, az a baj. :'DD mondvan hogy a felenk lanyokat nem szeretik a fiuk. Meg erted, egy tarsasagba hogy illeszkedaz be? Csondben allsz egy helyben?

Ha egesz nap csondben vagyok a suliban, fel se figyelnek ram. Amikor meg megy a tema, mindenki csatlakozik

2017. jún. 18. 12:17
 9/14 anonim ***** válasza:
Nem baj az, ha valaki nem beszél egyfolytában, attól még lehet érdekes személyiség, ha eltalálja, mikor kell megszólalnia. Aki sokat beszél, keveset mond. Inkább szólalj meg ritkábban, de akkor hatásosabban. Ja, és mosolyogj sokat! Ne azért produkáld magad, hogy felfigyeljenek rád, ha ez nem természetes, ösztönös viselkedés, akkor nagyon mű hatást kelthet. Önmagadért szeressenek!
2017. jún. 18. 12:20
 10/14 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább "nincs szerencséd". Én is hasonló helyzetben vagyok csak fiú vagyok és sportos (nem kigyúrt). Szóval idővel csak összejön (legalábbis bízom benne :) )

19/F

2017. jún. 18. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!