Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit lehet azzal kezdeni ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet azzal kezdeni ha teljesen más az igényem egy párkapcsolatban mint a nőknek?

Figyelt kérdés

Sokkal kevésbé igénylem az emberi kapcsolatokat mint az átlag. És nem is nagyon tudom kezelni az embereket Ezt nem igazán tolerálják a nők. De a sex hiányzik. Erre mi lehet a megoldás?

28/F

2017. jún. 18. 01:14
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
72%

Olyan ez mintha autisztikus vonasaid lennének. Sokaknal felnőtt korban derul ki. A legtöbb ilyen ember akikről hallottam, azok hajlandóak valtoztatni, onmagukat kezdik el fejleszteni, öngyógyítani.

Valószínűleg egy mély szorongás van benned a világ és embertarsaid felé, ezért nem megy a kapcsolat.

19N

Az ehavi psziché magazinban (86.old) van erről egy cikk, de a neten is olvashatsz utána. Nem minden autista az a larvaképű, gyengeelméjűnek tűnő autista.

Volt dolgom autisztikus pasival, ő nem volt hajlandó valtoztatni a dolgain. Fontosabb volt számára a saját akarata. Nem értett alapvető dolgokat. (nőknél pl.) Tanult érzelem nyilvánítása volt. Ha volt valami új helyzet nem tudta hogy kezelje. Mit kéne mondandania. Ertetlen volt, számomra mint egy 6 éves kisfiú. A saját viselkedeset se ertette. Az embereket viszont állandóan elemezte. Eléggé feljutott a rangletan, de pár honaposnal hosszabb kapcsolatai nem voltak. Már azt hittek rola hogy meleg. Jó ember egyébként. Neki is fontos volt, ami neked fontos. Az volt előtérben egy joideig nala. Aztán teljesen elzarkozott a szextől, mert már annyira kapcsolatot szeretett volna. Nos, velem ez neki nem ment. Én a normalishoz szoktam. Egyrészt. 8 hónapig segítettem rajta, de már nem tudtam elviselni. :( Állandó szuicid gondolatai támadtak amikor jeleztem felé nemtetszesemet valami kapcsán. Nem birtam tovább, elhagytam. Tényleg segíteni akartam rajta de foggal körömmel kapszkodott.

Túl nagy volt az eltérés az érzelmi intelligenciánkat illetően.

Na, én azt nem hiszem hogy te ilyen vagy, ez csak egy sztori volt a részemről miért is nehéz ez.

Gondolom értelmes vagy. Ezt látom. Meg fiatala is. Járj utána a problemadnak. :)

Hátha ez az ok. ... De lehet hogy nincs igazam.

Lehet lepontozni. ;)

2017. szept. 23. 09:48
 32/42 anonim ***** válasza:
96%

"De amúgy ha tudnám hogy alapvetően mit várnak el a nők akkor képes lennék nagy részt alkalmazkodni."

Ezt úgy fogod megtudni, hogy megkérdezed, mit szeretne, szeretné-e ha... Tehát beszélgettek. Ilyen egyszerű.

2017. szept. 23. 10:51
 33/42 A kérdező kommentje:

# 31

Nélam a legtöbb csaj joval elöbb föladta.

# 32

A legtőbb nő még magának se tudja megfogalmazni mit szeretne. Probálkoztam velle de teljes kudarc volt. Nem szeretik az ennyire direkt közeledést.

2017. szept. 23. 12:07
 34/42 anonim ***** válasza:
60%

Rosszlanyok.hu

Ha reggel 10-re foglalsz időpontot, akkor valószínűleg te leszel az első.

2017. nov. 18. 15:23
 35/42 anonim ***** válasza:
41%
Ott az exem xdd az is ilyen tipusu...sot en mar nem eggyel ismerkedtem meg ahol csak sex volt a lenyeg...azota nem bizok egy no be se xd
2017. dec. 17. 12:50
 36/42 anonim ***** válasza:
Ez nagyon érdekes, mert én is hasonlónak gondolom magam. Viszont én vágyom a párkapcsolatra és eddig csak hosszú kapcsolataim voltak.
2018. jan. 26. 21:30
 37/42 A kérdező kommentje:

# 36

Énnis vágyok kapcsolatra. Sehol nem írtam hogy nem vágyokrá.

2018. jan. 26. 21:57
 38/42 anonim ***** válasza:
Akkor úgy írom, hogy nekem nem jelent problémát. Párkapcsolatban fel tudok oldódni és hosszabb kapcsolataim voltak mindig is. Egyébként lány vagyok.
2018. jan. 26. 22:11
 39/42 A kérdező kommentje:

# 38

Kifejtenéd bövebben nem igazán értem mire gondolsz.

2018. jan. 26. 22:21
 40/42 anonim ***** válasza:
Nem igénylem az emberi kapcsolatokat és nem tudom őket kezelni. De párkapcsolatban ez sosem jelentett problémát. Remélem, így már érthető. :D
2018. jan. 26. 23:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!