Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit lehet azzal kezdeni ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet azzal kezdeni ha teljesen más az igényem egy párkapcsolatban mint a nőknek?

Figyelt kérdés

Sokkal kevésbé igénylem az emberi kapcsolatokat mint az átlag. És nem is nagyon tudom kezelni az embereket Ezt nem igazán tolerálják a nők. De a sex hiányzik. Erre mi lehet a megoldás?

28/F

2017. jún. 18. 01:14
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
86%
En ilyen vagyok noben :D
2017. jún. 25. 20:19
 12/42 A kérdező kommentje:
Nőként nem okozhat problémát.
2017. jún. 28. 19:29
 13/42 anonim ***** válasza:
86%

Legjobb barátnőm pont ilyen, jelenleg 20 éves és "kapcsolatban" (aha...) van. Nem ígér semmit, nem köteleződik el, nem is ragaszkodik igazán, egyszerűen csak élvezi a férfiak társaságát, de nyűgnek érzi a túl sok, pláne beszabályozott találkát, megfullad, ha elvárnak tőle bármit is. Nem táplál mély érzelmeket a partnerei iránt, az emberek sem fontosak neki igazán, az egyetlen, aki iránt valaha érzett szeretethez hasonlatosat, az én vagyok (saját bevallása szerint).

Tudtommal az ilyet nevezik skizoid alkatnak.

2017. júl. 3. 01:44
 14/42 A kérdező kommentje:
# 13 Miért gondolod hogy számomra nem fontosak az emberek?
2017. júl. 5. 18:01
 15/42 anonim ***** válasza:
97%
Én abban látom a problémád forrását,hogy valószìnűleg érzelmileg jóval zárkózottabb vagy az átlagnál.Vannak érzéseid,de azokat hanyagolod,mert nehezedre esik kimutatni őket.Ez esetben vagy olyan csaj kell,aki kihozza belőled a legjobbat,vagy leszel örök kalandor.Szexre is felszedhetsz ismeretségi körödből bárkit,ha először barátilag közeledsz,egyre közelebb kerülsz hozzá,majd ha esetleg randiztok,fimoman és őszintén közlöd vele a szándékaidat.Vagy szépen megismeritek egymást és majd alakul.Olyan csajt is felszedhetsz akár,aki eddig általad nem ismert érzéseket hoz felszínre.Mindehhez udvarolni kell megtanulnod,bókolni,felépíteni egy kapcsolatot folyamatos közeledéssel.
2017. júl. 14. 19:22
 16/42 A kérdező kommentje:
# 15 Már leírtam hogy ez nem igazán megy.
2017. júl. 16. 23:19
 17/42 anonim ***** válasza:
Hàtha ez nem megy akkor vagy kifogsz egy olyan nőt aki nem hagyja ràd a dolgokat és vàltozol vele alakultok egymàshoz vagy marad a futókalandok !
2017. aug. 6. 05:58
 18/42 A kérdező kommentje:
# 17 Mért gondolod hogy a sex kapcsolat alternativa ? Azt általában mégnehezeb összehozni.
2017. aug. 7. 20:50
 19/42 anonim ***** válasza:
95%
Pedig ezzel azt mondod hogy a szex kell de a beszélgetések a lelki oldala nem igazàn!Sztem ebből amugy is ezt lehet következtetni hogy neked a szex is elég!
2017. aug. 7. 22:22
 20/42 A kérdező kommentje:
Egy kapcsolathoz két ember kell. Tehát az hogy nekem elég lenne a sex is az nem müködik. A lelki oldala meg ritkábban hiányzik. Pl a csajnak 1-2 nap után hiányzok. Nálam csak 1-2 hét után jön elő. De pl itt is rengeteg kérdés van ahol a csaj panaszkodik hogy keveset beszélgetnek és ez miatt szakit stb............
2017. aug. 8. 19:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!