Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet azzal kezdeni ha teljesen más az igényem egy párkapcsolatban mint a nőknek?
Figyelt kérdés
Sokkal kevésbé igénylem az emberi kapcsolatokat mint az átlag. És nem is nagyon tudom kezelni az embereket Ezt nem igazán tolerálják a nők. De a sex hiányzik. Erre mi lehet a megoldás?
28/F
2017. jún. 18. 01:14
12/42 A kérdező kommentje:
Nőként nem okozhat problémát.
2017. jún. 28. 19:29
13/42 anonim válasza:
Legjobb barátnőm pont ilyen, jelenleg 20 éves és "kapcsolatban" (aha...) van. Nem ígér semmit, nem köteleződik el, nem is ragaszkodik igazán, egyszerűen csak élvezi a férfiak társaságát, de nyűgnek érzi a túl sok, pláne beszabályozott találkát, megfullad, ha elvárnak tőle bármit is. Nem táplál mély érzelmeket a partnerei iránt, az emberek sem fontosak neki igazán, az egyetlen, aki iránt valaha érzett szeretethez hasonlatosat, az én vagyok (saját bevallása szerint).
Tudtommal az ilyet nevezik skizoid alkatnak.
14/42 A kérdező kommentje:
# 13 Miért gondolod hogy számomra nem fontosak az emberek?
2017. júl. 5. 18:01
15/42 anonim válasza:
Én abban látom a problémád forrását,hogy valószìnűleg érzelmileg jóval zárkózottabb vagy az átlagnál.Vannak érzéseid,de azokat hanyagolod,mert nehezedre esik kimutatni őket.Ez esetben vagy olyan csaj kell,aki kihozza belőled a legjobbat,vagy leszel örök kalandor.Szexre is felszedhetsz ismeretségi körödből bárkit,ha először barátilag közeledsz,egyre közelebb kerülsz hozzá,majd ha esetleg randiztok,fimoman és őszintén közlöd vele a szándékaidat.Vagy szépen megismeritek egymást és majd alakul.Olyan csajt is felszedhetsz akár,aki eddig általad nem ismert érzéseket hoz felszínre.Mindehhez udvarolni kell megtanulnod,bókolni,felépíteni egy kapcsolatot folyamatos közeledéssel.
16/42 A kérdező kommentje:
# 15 Már leírtam hogy ez nem igazán megy.
2017. júl. 16. 23:19
17/42 anonim válasza:
Hàtha ez nem megy akkor vagy kifogsz egy olyan nőt aki nem hagyja ràd a dolgokat és vàltozol vele alakultok egymàshoz vagy marad a futókalandok !
18/42 A kérdező kommentje:
# 17 Mért gondolod hogy a sex kapcsolat alternativa ? Azt általában mégnehezeb összehozni.
2017. aug. 7. 20:50
19/42 anonim válasza:
Pedig ezzel azt mondod hogy a szex kell de a beszélgetések a lelki oldala nem igazàn!Sztem ebből amugy is ezt lehet következtetni hogy neked a szex is elég!
20/42 A kérdező kommentje:
Egy kapcsolathoz két ember kell. Tehát az hogy nekem elég lenne a sex is az nem müködik. A lelki oldala meg ritkábban hiányzik. Pl a csajnak 1-2 nap után hiányzok. Nálam csak 1-2 hét után jön elő. De pl itt is rengeteg kérdés van ahol a csaj panaszkodik hogy keveset beszélgetnek és ez miatt szakit stb............
2017. aug. 8. 19:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!