Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit lehet azzal kezdeni ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet azzal kezdeni ha teljesen más az igényem egy párkapcsolatban mint a nőknek?

Figyelt kérdés

Sokkal kevésbé igénylem az emberi kapcsolatokat mint az átlag. És nem is nagyon tudom kezelni az embereket Ezt nem igazán tolerálják a nők. De a sex hiányzik. Erre mi lehet a megoldás?

28/F

2017. jún. 18. 01:14
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
76%
Hadd találjam ki, hogy mamahotelben élsz :D anyuciért mindent,de egy igazi nőhöz kevés vagy
2017. aug. 15. 14:14
 22/42 anonim ***** válasza:
90%
Kérj a prostitól valami reggeli / délelőtti időpontot, és akkor nem te leszel a sokadik aznap. :)
2017. aug. 15. 14:53
 23/42 anonim ***** válasza:
Nem kell megvàltoznod ha így éreznéd jól magad. Keress olyan nőt akinek hasonlóak az igényei. Szerintem erre egy szexkapcsolat a legalkalmasabb.
2017. aug. 15. 15:45
 24/42 A kérdező kommentje:

# 21

5 éve hogy elkölöztem. Kb félévente megyek haza pár napra.

# 23

Eddig nem találtam olyan nőt akinek hasonlo igényei lennének. A legtöbb nő nem vágyik sexkapcsolatra csak bele megy mert reménykedik hogy normális kapcsolat lesz belöle.

2017. aug. 15. 18:54
 25/42 anonim ***** válasza:
47%

Hát pedig ezek az alternatívák akkor is:

- szexkapcsolat vagy egyéjszakások ( ha nem tudod összehozni egyszerűen kihúzod a listáról)

- prostizol

- találsz egy hozzád hasonló személyiség(zavarral) élő skizoid stb lányt.

Mert hogy az úgymond normális rétegnek ez ahogy mondod, valóban nem lesz kielégítő.

Van egy barátnőm, és az ő párja mutat hasonlókat, örök vita van ezekből, hogy a csaj úgy érzi le van sz.rva konkrétan, semmi érzelmi támasz, beszélgetés csak ritkán, stb.

Ami a legszebb a fentiben, hogy barátnőm meg másik pszichológiai gonddal küzd, ami által meg pont, hogy labilis és fokozottan igényli a szeretetet, törődést, és még egy "normális" ember mellett is nehéz tud lenni ez olykor.. Hát még egy ilyennél, mint te is pl.

Sajnálom, komolyan mondom, hogy egy "átlagos" nőnek ez nem lesz elég egy kapcsolathoz, mert lelki oldalról nem tudod megadni azt, ami ehhez kell.

A másik oldalról meg, ha nem igényled a közelségét a másiknak 2 hétig, minek akarsz annyira kapcsolatot?

Komolyan kérdezem...

Szóval marad a fent leírt opciók egyike, vagy mixe. ( Másra nincs is igényed, magad írtad amúgy is)

2017. szept. 22. 23:04
 26/42 anonim ***** válasza:
48%

Előző vagyok:

Még egy 4. alternatív opció van, amit a 15-ös is írt: fogod magad szépen és elmész pl pszichoanalízisre/pszichológushoz, hogy fel tudd oldani ezt a problémát.

Ha kapcsolatot szeretnél, ez 90%, hogy elengedhetetlen, hacsak nem találsz véletlenül egy ugyanilyen beállítású lányt.

Volt egy ilyen nagyon jó barátom, neki voltak érzelmileg hasonló "gondjai", állítólag neki a pszichológus segített, hogy legyenek érzelmei is.

Egyébként ő kapcsolatba volt a pszichológus előtt is, és azóta is. ( Mondjuk a pszichológus is azért jött képbe, mert a szakítás küszöbén álltak.)

Röviden vagy fejleszted önmagadat, hogy ez változzon, vagy csak a tüneteket kezeled a felszínen. Te döntésed.

2017. szept. 22. 23:10
 27/42 anonim ***** válasza:
te biztos hogy 28 vagy?
2017. szept. 22. 23:12
 28/42 anonim ***** válasza:
45%

Ne prostizzál mert undorító és az deviancia. Fujj!

Vannak ilyenek.. mint te, én hasonló vagyok csak nőben.

2017. szept. 22. 23:15
 29/42 anonim ***** válasza:
És most nem vagy párkapcsolatban, vagy mikor voltál?
2017. szept. 22. 23:16
 30/42 A kérdező kommentje:

# 25

Én azt írtam sokkal ritkábban. Alapvetöen hasonló dolgok hiányoznak mint az átlagnak. Tehát pont azért akarok kapcsolatot mint amiért a többi ember.

# 26

Gyerekként voltam pszichológusnál. Ezzel nem igazán tudnak mit kezdeni.

Az ön fejlesztés elég nehéz dolog. Az alapvető gondolkodásod nem egyszerű megváltoztatni. pl minden nap csoki fagyit eszel és a harmadik nap unalmas. Hogy fejleszted magad hogy ezentúl ne legyen az? De amúgy ha tudnám hogy alapvetően mit várnak el a nők akkor képes lennék nagy részt alkalmazkodni. De ennek a megfejtése nem igazán megy.

# 27

nem már 29

# 29

Nem vagyok párkapcsolatban. És normálisba nem is voltam soha.

2017. szept. 22. 23:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!