Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A fiatal, szép és intelligens...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiatal, szép és intelligens nőknek miért van kivétel nélkül jóképű és szálkás pasijuk?

Figyelt kérdés

Egy-két apafétisestől, golddiggertől eltekintve, tényleg a szép és intelligens csajoknak mindig befigyel az ilyen pasi a facebook, instagram képei között. Egyszerűen az a tipikus sablon pasi, 30 év körüli jóképű, rövid hajú esetleg borostával, kigyúrt széles vállú szálkás, esetleg még 1-2 tetkóval is hátán, karján vagy mellén. És ez mind az intelligens, normális csajoknak.

Tényleg manapság ez a sablon férfi? Ilyennek (kéne) lennem nekem is ha nem egy kövér bányarémet akarok, hanem egy vonzó nőt? Ne már basszki...

2017. jún. 17. 13:54
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
Húspiac van. Ha látnád mi van, abba a tánccsoportba, ahol én járok. Telis tele szingli pasikkal. Kb ugyanannyi nő is jár oda (most kiesnek a 50+ évesek). Mégis majd minden nőnek van párja azok közül, ahogy a faceet nézegetem. A férfiaknak meg jó, ha 10 ből 1. Pedig tele van mérnök pasikkal. Csak egy a bökkenő, nem jóképű a legtöbb. Persze voltak ott összejött párocskák, de szétmentek az 1 év alatt, a pasik egyedül vannak, a nők már találtak új díszpintyet.
2017. jún. 17. 15:14
 22/38 A kérdező kommentje:
Talán nem táncra kell járni? Ezt meg tudom érteni, hogy a táncos csajok, nem a kiéhezett táncos pasik közül választanak, mert az nem egyéniség. Az a férfi, aki azért jár el csak táncolni a szabad idejébe (mert egy férfi mi másért járna?), hogy hátha valakivel tud ismerkedni, a saját egyéniségét hazudtolja meg ezzel, és onnantól kezdve már nem is igazi férfi..
2017. jún. 17. 15:52
 23/38 anonim ***** válasza:

Húspiac az egész, Kérdező, ha felmész egy társkeresőre, magad is láthatod élesben. A mai mosléktársadalomban az egyéniség, az intelligencia meg a becsület üldözendő, irtandó negatív tulajdonságok lettek. Legyél jóképű, pénzes, kigyúrt, akivel lehet a nagyérdemű előtt villogni, és akkor vesznek emberszámba.

SZVSZ az ilyen férfiak/nők nem is maguknak választanak párt, hanem a közönségnek, státusszimbólumnak. Képzelheted, ezek az úgynevezett kapcsolatok mennyire tartósak és stabilak...

2017. jún. 17. 15:57
 24/38 anonim ***** válasza:
0%

Kedves kérdező. Ilyen kaliberű macskajancsikra gondoltál a kérdésedben? [link]

[link]

[link]

Mert én 20-ból 18-szor ilyen pasit szoktam látni olyan csajok oldalán, akik nekem kicsit is bejönnek. Tehát hangsúlyozom, hogy nem szép csajok, hanem minimálisan vonzóak (pedig szűz pasiként közel sem vagyok válogatós)! Ebből látszik, hogy milyen kib***ott méreteket öltő húspiac van jelen a társkeresésben, ami manapság olyan jelleget ölt, mintha a szavannán kellene megszerezni a párzási jogot. Az a leginkább bicskanyitogató életkép, amikor ezek a "kis kedves lánykák" ártatlan, szerelmes szemekkel ölelgetik a pasijukat és nyögdécselve pipiskednek csókolózás közben, mert minimum 20-30 cm különbség mindig van köztük (mily véletlen). A pasijukkal meg úgy feltűnősködnek és játsszák a fejüket, mintha Cannes-ben lennének meghívva egy VIP vacsorára. Ja és 10-ből legalább 7 drága prémiumautóban mindig ilyen pasit lehet látni (jellemzően BMW vagy Merci). És eközben meg az összes csaj, kivétel nélkül ugyanazzal a flegma fejtámasztással ül a darázs napszemüveggel a fején az anyósülésen. Szóval, igen...óriási egyéniségek.

2017. jún. 17. 16:07
 25/38 anonim ***** válasza:
51%
Utolsó. Kemény vagy, de jogos. Engem egy ilyesmi pasiért hagyott el a nőm. Mellettem társkeresőzött, felcsípett egy ilyen szabály arcú, szépszemű pasast, engem meg dobott. Hadd ne legyek már mérges és irigy...
2017. jún. 17. 16:39
 26/38 anonim ***** válasza:
29%
#25: Ha velem ilyet csinálna egy csaj, az lenne a minimum, hogy megetetem vele az UTP kábelt vagy a földhöz vágom a telefonját. :O
2017. jún. 17. 17:23
 27/38 anonim ***** válasza:
89%

Tehát az egyéniség azt jelenti, ronda és nem kisportolt, de szép és vékony nőt akar, a rendes pedig azt jelenti, hogy mérhetetlenül agresszív.

Akkor nekem is inkább egy nyugis szépfiú kell, mint egy görcsös rondaság. Azért a kettős mércét rendesen hozzátok. "Miért nincs szép csajom, miért nem tudok elmenni egy qrva edzőterembe? De te nézz ki jól, mert azok a nők, akik a szintemen vannak nem jönnek be. És meg foglak verni, ha rosszat teszel."

2017. jún. 17. 18:07
 28/38 anonim ***** válasza:
95%

Honnan tudod egy kép alapján, hogy valakinek van-e avagy nincs egyénisége? Ha jóképű és szakállat növeszt, már nincs is egyénisége? A rövid haj szinte adott a férfiaknál, szóval abba most ne menjünk bele. Tehát ha egy férfi nem dagadt, sportol és szakállas, akkor már egy sablon senki?

Amúgy meg hol ez a rengeteg jó pasi aki még ráadásul menő autókban ül? Hadd szedjek már én is fel egyet, ha nekünk nőknek ez olyan egyszerű....ja, nem.

Miért olyan meglepő, hogy egy szép nő jóképű pasit akar? Attól még lehet mindkettő egyéniség.

2017. jún. 17. 18:32
 29/38 anonim ***** válasza:
0%
#28, Hajógyári-sziget, Váci utca, pesti bulinegyedek, Balaton Sound, Volt, EFOTT, Sziget-fesztivál. Tovább is van, mondjam még?
2017. jún. 17. 18:39
 30/38 anonim ***** válasza:
28%
Ezek agyhalottak, szard le őket. Azt se képesek megérteni amit kérdeztél. A szép arcot és a sportos alkatot még megértem, legyen is elvárás egy olyan nőtől aki szintén szép. Az anyagi biztonságot is megértem hisze mindenki pénzből él és a világon mindig az volt a legfontosabb tényező az egész történelem során, de azt, hogy miért menő szolis cigánynak kinézni, szakállasnak és tetkósnak lenni azt végképp nem értem. És tényleg a 30 körüli korosztályra jellemző ez.
2017. jún. 17. 19:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!