Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiatal, szép és intelligens nőknek miért van kivétel nélkül jóképű és szálkás pasijuk?
Figyelt kérdés
Egy-két apafétisestől, golddiggertől eltekintve, tényleg a szép és intelligens csajoknak mindig befigyel az ilyen pasi a facebook, instagram képei között. Egyszerűen az a tipikus sablon pasi, 30 év körüli jóképű, rövid hajú esetleg borostával, kigyúrt széles vállú szálkás, esetleg még 1-2 tetkóval is hátán, karján vagy mellén. És ez mind az intelligens, normális csajoknak.
Tényleg manapság ez a sablon férfi? Ilyennek (kéne) lennem nekem is ha nem egy kövér bányarémet akarok, hanem egy vonzó nőt? Ne már basszki...
2017. jún. 17. 13:54
11/38 A kérdező kommentje:
Ennyit arról a baromságról, hogy a nőknek számít az egyéniség. Ezekben akiket látok a közösségi oldalakon az ég világon semmi egyéniség nincs. De az ideget azt fel tudják bennem kúrni, hogy az összesnek ilyen kell. Az ember legszívesebben már a laptopját is kib*szná, ha nem lenne ilyen drága.
2017. jún. 17. 14:10
12/38 anonim válasza:
Így van 10-es. Csak sokan nem képesek elfogadni, hogyha nem olyan fizikai adottságai vannak, hiába akarnak jó palit vagy nőt.
13/38 anonim válasza:
Na mi van,null energia befektetéssel szép csaj kéne?Hát azt felejtsd el,öcsikém!
14/38 A kérdező kommentje:
Felkúrja az agyamat ez a rohadt álszentkedés. Ez a szöveg, amit lenyomnak, hogy mennyit számít nekik, hogy egy férfi egyedi legyen és ne a tömeg után menjen mint ezek.. undorító, szánalmas
2017. jún. 17. 14:14
15/38 anonim válasza:
Ha megnyugtat,nem vagyok a te mércéddel szép,de szerintem a bányarém se nálam kezdődik,mégse kellennél.De nem a kinézeted miatt-nem is tudom,hogy nézel ki,ezután végképp nem is érdekel-,hanem amiatt,ahogy nyilatkozol azokról,akik neked nem tetszenek.Ilyen proli pasi nekem 10/10-es nőként se kéne,akkor sem,ha az eltartana.
16/38 anonim válasza:
Az én agyamat meg te qrod fel, te szánalmas kis pcs. Álmodik a nyomor. Sok szerencsét, mert szükséged lesz rá!
17/38 anonim válasza:
Nyugtasd magad ezzel kérdező, ettől még nem fog besétálni az álomnőd :)
18/38 anonim válasza:
Nyomorék szüzek lenulláztak. :D
19/38 anonim válasza:
Egy ilyen énképzavaros, komplexusos taggal minek lennének, mint te? :)
20/38 anonim válasza:
Te egy igazi egyeniseg vagy :D [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!