Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jó ismerkedési módszer lehet a vonaton?
Sokat vonatozok ,ezért ott ismerkednék.
Odamennék egy csini lányhoz mondom leülhetek, de bármit mond leülök oda és mondanám neki hogy nincs választási lehetőséged édes..
Aztán mondanám, hogy tetszel nagyon nekem (közben simogatnám combját, hátát) és jelét adnám hogy őt szexuálisan is szeretném, aztán adnék neki egy névjegykártyát hogy legyen okos és tudja mit kell majd kezdenie vele, aztán kérném hogy mellkasomra írja rá az ő számát ;)
Én is sokat vonatozok és "lehet, hogy lehánylak" :D
30/f
"Nincs választási lehetőséged édes"
Na ezen a ponton "választanám" azt, hogy akkor én átülök egy másik utas mellé, ahol a közelben nincs már üres hely.
Bocs, de ezt hogy kell elképzelni???
Én is sokat vonatkozok, örülök, ha van valahol egy üres hely. Baromi ritka, hogy valaki a négyes helyen egyedül terjeszkedik. Többnyire 2-4 ember ül ott.
Odamész a csajhoz, és alpári bunkó módon elkezded zaklatni a mellette ülők szeme láttára? Vagy kivárod, amíg a komplett szerelvény üres, csak te és a lány lesztek a vonaton? :D
A legnagyobb eredménye ennek a "flörtölésnek" az lesz, hogy odalép hozzátok egy nagydarab pasi, és elhajt téged, esetleg ledob a vonatról a faxba, aztán összejön neki a csajjal egy telefonszám csere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!