Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Érdekel valakit egy efféle ismerkedési módszer?
Te küldesz egy mailt
Én küldök neked egy képet magamról...majd
Te küldesz egyet magadról,és őszintén leírod rólam a véleményedet...majd
Én is leírom a véleményemet,kegyetlenül,és őszintén.
Ha ez megvolt,és kölcsönösen pozitív a megitélés,akkor elviszlek valahova(kávézó,mozi,étterem,amit éppen kitalálok),és megismerkedünk személyesen.
Ha szimpatikusok vagyunk egymásnak,megismételjük,én rengeteg jó helyet ismerek Budapesten,akár többször is megismételhetjük,én mindent elintézek,kitalálok,te meg jössz velem...
Ha úgy érezzük,h kezd kialakulni köztünk valami,ha már mondjuk pár hete,hónapja ismerjük egymást,és megvan a kölcsönös tisztelet,akkor már tényleg itt az ideje,egy jó kiadós szeretkezésnek,persze megadnám a módját kellő előjátékkal,nem okoznék csalódást,a kölcsönös bizalom már megvan...Ha ez mind jól sikerült akkor eldönthejük h belevágunk e egy kapcsolatba,avagy maradunk barátok,és akárhogy is lesz,min2en gazdagodtunk egy új élménnyel,pedig az egész ott kezdődött, h ismeretlenül elküldtél egy emailt egy noname embernek,egy noname oldalról...
Ha valakinek van már tapasztalat ilyesmiben azt is nyugodtan leírhatja,akár jó,akár rossz
Én így ismerkedem,mert erre futja időmből,és már többször bevállt ,meg ismerőseimnek is,akinek ajánlottam...
engem nem, mert per pillanat, ha te lennél az álom hercegem, akkor is elszalasztanálak, ez tuti, és ez rajtam múlna
a másik, h egy kapcsolatban két ember igényeit kell összeegyeztetni, ez így szép és jó, ahogy levezetted a dolgokat, csak nem biztos, h így fog alakulni
a lányoknak is lesznek játékszabályaik, amik szerint lejátszás az ismerkedős részt
Nagyon szépen leírtad, csábító ...!
Én mostantól kihagyom az ilyeneket ...volt benne részem, és nem éppen lett jó vége ...!
A csávó egy ,,kissé,, többet szeretett volna, mint én, s a végén mégis én szenvedtem ...
19/L
Valami iyesmi reakcióra számítottam. Igen,lehet h ez egy hülye oldal,de miért gondoljátok,h csak hülyék tesznek itt fel kérdéseket(?) Ha már létezik egy ilyen oldal,használjuk ki! Én a társkeresőknél sokkal gyakorta látom a ráfázást...Itt csak annyi a dolgod,h küldesz nekem privátba egy emailt,kapsz rólam egy képet,aztán onnantól rád van bízva,ha nem jövök be,még csak válaszolnod sem kell,akkor ennyi volt. Mindig megvan a lehetőséged kilépni a dologból,diszkrét vagyok,és ezt is várom el,ez azért jó,mert nem ilyen nyílvános dolog,mint a társkereső.
Ja,és amit most leírtam,csak egy standard,hogy én mit csinálnék,ha a lánynak nem lenne ötlete amolyan vésztartalék,de az első találkozás után úgyis átalakul az egész interaktívvá,és közös tervezésbe...csak el kell kezdeni valahol,a többit majd meghozza az élet.
Ne értsétek félre,én itt fönt csak egy példát írtam le,természetesen 1000 féleképpen alakulhat még,rugalmas és toleráns vagyok,nem erőltetek semmit...ha kíváncsi vagy kíváncsi vagy,ha nem nem...;)
Az elejét nem értem. Én küldök 1 emailt? De hova? Kinek?
Melyik kisujjamból sz*pom ki a címet?
Egyszerűbb ha felmész face-re, ott már képeket is találsz egyből, aki szimpi arra ráírsz. Sztem így csinálják manapság a fiatalok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!