Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Érdekel valakit egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Érdekel valakit egy efféle ismerkedési módszer?

Figyelt kérdés

Te küldesz egy mailt

Én küldök neked egy képet magamról...majd

Te küldesz egyet magadról,és őszintén leírod rólam a véleményedet...majd

Én is leírom a véleményemet,kegyetlenül,és őszintén.

Ha ez megvolt,és kölcsönösen pozitív a megitélés,akkor elviszlek valahova(kávézó,mozi,étterem,amit éppen kitalálok),és megismerkedünk személyesen.

Ha szimpatikusok vagyunk egymásnak,megismételjük,én rengeteg jó helyet ismerek Budapesten,akár többször is megismételhetjük,én mindent elintézek,kitalálok,te meg jössz velem...

Ha úgy érezzük,h kezd kialakulni köztünk valami,ha már mondjuk pár hete,hónapja ismerjük egymást,és megvan a kölcsönös tisztelet,akkor már tényleg itt az ideje,egy jó kiadós szeretkezésnek,persze megadnám a módját kellő előjátékkal,nem okoznék csalódást,a kölcsönös bizalom már megvan...Ha ez mind jól sikerült akkor eldönthejük h belevágunk e egy kapcsolatba,avagy maradunk barátok,és akárhogy is lesz,min2en gazdagodtunk egy új élménnyel,pedig az egész ott kezdődött, h ismeretlenül elküldtél egy emailt egy noname embernek,egy noname oldalról...

Ha valakinek van már tapasztalat ilyesmiben azt is nyugodtan leírhatja,akár jó,akár rossz

Én így ismerkedem,mert erre futja időmből,és már többször bevállt ,meg ismerőseimnek is,akinek ajánlottam...

2012. okt. 10. 09:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
De ez nem egy társkereső oldal. Volt már, akinek le is törölték a kérdését, mert "hirdette magát". Akkor csinálj egy olyan oldalt, ami a te módszereiden alapul és akkor csak olyanok fognak megkeresni és írni neked, akik szintén kapcsolatot keresnek. Legyél egy kicsit kreatívabb. Szerintem.
2012. okt. 10. 10:28
 12/17 A kérdező kommentje:

Itt privátban elküldöd az email címedet,és én oda küldök neked egy képet. Mit nem lehet ezen érteni.

De ha éppen facebookon szeretnél fölvenni,az is megoldható,az is van nekem. Valaki ezt a közösségi oldalt használja,valaki azt, az email is csak egy példa volt,lehet facebook elérhetőséget is küldeni. Kineki mi a stílusa.

2012. okt. 10. 10:32
 13/17 A kérdező kommentje:

Nyílván nem,de én kíváncsi vagyok az emberek véleményére ezzel kapcsolatban,és tudtommal erről szól ez az oldal,vagy tévedek(?)

Ha törlik,hát szívük joga,a sok perverz kamukérdést meg fennhagyják,hát ha neki ez jó...

2012. okt. 10. 10:34
 14/17 anonim ***** válasza:
A kettes vagyok. A véleményem az, hogy ha mindezt az életben csinálod a képküldözgetés nélkül , hús-vér ismerkedésben, akkor lehet, hogy jobban bejön a dolog. Amit pedig Trollnak vélsz, azzal ne foglalkozz. Ez hozzátartozik az oldalhoz. Ne reklamálj miatta, mert azokból is lehet tanulni, csak érteni kell belőle.
2012. okt. 10. 10:52
 15/17 anonim ***** válasza:

Küldök egy képet és te "kegyetlenül, őszintén" megmondod rólam a tutit. Megírod a csajnak az össze hibáját? Mert az nem túl jó pont. Ha meg próbálod menteni a helyzetet, az nem biztos, hogy úgy jön le. A nők nem kritikát szeretnének kapni, hanem dicséretet, kis fényezést, de nem átlátszó módon, hanem ügyesen kis bókokkal.

Amúgy kíváncsi vagyok, hogy ha mondjuk 10 lány elküldi a mail címét, hogy küldj képet, hány fog utána válaszra méltatni, esetleg képet küldeni. Talán 1-2 ember. Szóval a sikeressége elég megkérdőjelezhető.

2012. okt. 10. 11:03
 16/17 A kérdező kommentje:

Igen,így igaz. 1-2 lány max ha válaszol,de nekem egy is elég,nem szokásom többeket egyszerre hülyíteni.:)

Amúgy nem a képemmel van baj,jól nézek ki,itt az az alapvető probléma,h még 1 üzenetet sem kaptam,h küldjek képet,mondjuk ennyi nagyképű duma után ,amit itt levágtam,nem is csodálom...

2012. okt. 10. 11:08
 17/17 anonim ***** válasza:
Ha jol remlik, meg mindig nem irtad, hogy hany eves vagy.
2012. okt. 10. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!