Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, a kettő közül melyik pasit választanátok?
1. Izmos, sportol, jóképű, magas, nagy farka van, jó állása. Viszont rendkívül bátortalan, egyszerű gondolkodású, nincs humora, kevés a barátja.
2. Dagadt, nem sportol, átlagos arcú és magasságú, átlagos pöccsel, átlagos melóval. Viszont rendkívül vidám, nagyszerű humorral, nyitott a világra, az új dolgokra, remek társasági ember, sokan szeretik.
Mindketten ápoltak, és a egyéb tulajdonságaikban is közel megegyeznek.
Itt csak te vagy a fogyatékos az ilyen kérdéseddel :*
N27
Elsőt, de csak egyetlen egy fontos momentum miatt, hogy nem kövér.
Azt nem mondanám, hogy hosszútávú kapcsolat lesz.
"inkább mint ilyen agyhalottan te szerencsétlen ku**a"
aaa..nem fáj neki az élet, aaa nem :D
kedves Kérdező :D Tényleg egyedül halsz majd meg, és te is jól tudod
Valahol a kettő metszetét.
Vagyis:
Ne legyen izmos, de dagadt sem. (pl nekem az ilyen atléta testalkat, ami inkább vékonyabb, de férfiasan széles a váll, van izom, de nem brutálba).
Lehet átlagos az arca, nem kell kifejezetten jóképünek lenni, elég, ha nekem tetszik. Hiszen ez a lényeg, nem?
A nagy farok nálam nem kritérium. Semmit nem ér, ha béna az ágyban. 15-16 cm pötsel is lehet valaki atomkirály, ha az ágyban figyelmes és nem csak magával törődik.
Munkában sem vágyálmom, hogy a párom minnél magasabb pozicióban legyen. Tapasztalataimból mondva, inkább ne legyen vezető beosztásban, mert az olyan marha nagyképű, önmagától elszállt muksó. Tehát itt is jó az átlagos meló. Sőt, ha esetlegesen fizikai munkát végez, még szerintem szexibb is.
Legyen vidám, de ne ilyen fogyi szinten, hogy mindig csak az ökörködés legyen a fejében, tudjon komolyan gondolkodni, lehessen vele értelmesen is elbeszélgetni. Tudja, hogy mikor van ideje a hülyülésnek és mikor kell komolyan gondolkodni.
Az, ha nincs sok barátja, vagy nincs is neki egyáltalán engem az egyáltalán nem zavarna. Manapság olyan g*cik az emberek, hogy csoda, ha valaki talál egy barátot.
Nekem ez inkább még szimpatikus is lenne, azt mutatná, hogy senkinek nem a kis kutyája, mert ez a menő, hogy legyen 300 barátja, akik közül a fele érdek a másik fele meg csak irigykedik.
Ettől függetlenül valaki lehet jó társasági ember, könnyen oldódhat, gyorsan feltalálhatja magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!