Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, a kettő közül melyik pasit választanátok?
1. Izmos, sportol, jóképű, magas, nagy farka van, jó állása. Viszont rendkívül bátortalan, egyszerű gondolkodású, nincs humora, kevés a barátja.
2. Dagadt, nem sportol, átlagos arcú és magasságú, átlagos pöccsel, átlagos melóval. Viszont rendkívül vidám, nagyszerű humorral, nyitott a világra, az új dolgokra, remek társasági ember, sokan szeretik.
Mindketten ápoltak, és a egyéb tulajdonságaikban is közel megegyeznek.
Egyiket sem..
De téged sem, hogy ilyen szarok alapján nézed az embereket. Pl a farokméret egyáltalán nem ér annyit, mint hiszitek. Agyat ellenben nem ártana növeszteni
A farokméretet nem fogom addig amúgy sem tudni, amíg össze nem jövünk.
Egyiket sem választanám: az első sportember, én nem vagyok az, ráadásul ki nem állhatom az egyszerű gondolkodású embereket. A második viszont társasági ember, de én elég introvertált vagyok, nem érezném vele jó magamat nagy társaságban folyton.
(Nem tudom, te melyik vagy a kettő közül, ha egyik sek, téged sem választanálak, mert azt hiszed, ismerkedéskor fontos a farokméret és ez sokat elárul).
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!