Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megtudná, hogy bejön nekem akkor megváltozna a viszonyunk?
Figyelt kérdés
Aranyos, kedves velem (de lehet hogy mindenkivel ilyen?)
és olyan jó érzés ha közelemben van. Ha kiderülne hogy bejön nekem, akkor távolságtartó lenne mostantól?
2017. jún. 15. 06:17
1/6 anonim válasza:
Ha megtudná, hogy bejön akkor legalább kiderülne, hogy kölcsönös e a dolog, ahelyett, hogy 452 további GYK-s kérdést írnál ki arról a jövőben, hogy vajon miért viselkedik így meg úgy, jelent-e valamit ez meg az...
2/6 anonim válasza:
Ha kölcsönös, tán közelebb kerülnétek, míg ha nem, akkor jobb is, ha távolabb. Érdemes tehát tudtára hozni!
3/6 anonim válasza:
Akkor legalább kiderülne,hogy kölcsönös-e a dolog.Persze ha fél napokat egymás közelében töltötök minimum,és tetszik neki a dolog,nagyon is sanszos,hogy van esélyed.Minden esetre csak azt tudom ajánlani,hogy kérdezz rá.
4/6 anonim válasza:
Miért lenne távolságtartó? Ha tetszel neki akkor még közelebb kerültök egymáshoz, ha nem akkor csak haver maradsz egy ideig vagy örökre. Nem tudni. De minek haragudna meg rád? Szerintem értékelné,hogy őszinte voltál vele. Én soha nem tudnék mebántani egy olyan személyt akit jól ismerek és ráadásul kedvelek is.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de nem kérdezem meg
én az Ő helyében nemet mondanék magamnak
2017. jún. 18. 15:55
6/6 anonim válasza:
De ő nem a te fejeddel gondolkodik. Ne légy kishitű. Több önbizalmat. Mindenkiben van valami ami különleges, amiben jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!