Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első pár napos intenzív levelezés után most mintha eltávolodott volna. Mintha meggondolta volna magát. Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Az elmúlt 4 napban egy fiúval rengeteget chateltünk, hajnali 3-4-ig minden nap, nagyon dinamikus volt a levelezés, sokat írt, érdeklődött. De ma kevesebbet, pedig fent van. Túlreagálom vagy ilyenkor tényleg lehet valami ok a háttérben (pl. megismerkedett egy másik lánnyal)?2017. jún. 14. 23:16
11/12 A kérdező kommentje:
Érintőlegesen jött fel csak a tali. Zongorázik és mondta, ha lesz koncertje, elhív. Meg van egy másik hobbija, arról is így nyilatkozott, hogy elmehetnék vele. Egyébként ma is írt reggel, nagyon figyelmes, aranyos. Nem tudom hova tenni...
2017. jún. 15. 11:58
12/12 A kérdező kommentje:
Jut eszembe, van egy harmadik hobbija is :D Mondtam, hogy azzal a dologgal már én is nagyon szemezem, mert tök állat lehet. Erre azt mondta, ha jobban megismerjük egymást(??), elvisz arra is, hogy kipróbáljam.
Azért nem írom le konkrétan a hobbikat, nehogy magára ismerjen. Bár kétlem, hogy gyakkorizik, de én meg paranoiás vagyok :D
2017. jún. 15. 12:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!