Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Parom.hu-n hogyan működik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Parom.hu-n hogyan működik a levelezés? Mikor adják a havi 7 levelet?

Figyelt kérdés
Tegnap regisztráltam és kaptam 1 levelet és baromi bosszantó hogy nem adnak a regisztrált felhasználóknak egyből 7 levelet..Meg azt olvastam hogy a levelek minden hétfőn törlődnek,ebből mi igaz?
2017. ápr. 28. 15:11
 1/8 anonim ***** válasza:

Mit vársz az olyan oldalaktól, amik funkcionalitása

fizetéshez kötött? Majd kapod, amikor kapod.

2017. ápr. 28. 15:53
 2/8 A kérdező kommentje:
Sajnos az összes oldal ilyen...De van akinek csak ez marad mint ismerkedési forma.
2017. ápr. 28. 16:10
 3/8 anonim ***** válasza:
Töröld magad arról a szarról. Jelenleg a Tinder a legjobb sztem. A badoo sokszor idegesítő de még használható, meg van még a Happen amin kevesen vannak de nem lenne vészes.
2017. ápr. 28. 16:13
 4/8 A kérdező kommentje:
Igazából a Tinderen sose volt szerencsém a badoot meg hagyjuk,ott 3 nap szupererővel akarnak maradásra bírni hogy ne töröld magad..Az a baj hogy a netes ismerkedés is unalmassá vált már az emberek körében.
2017. ápr. 28. 16:32
 5/8 anonim ***** válasza:
havonta adják, minden hónap elején.
2017. ápr. 28. 17:53
 6/8 A kérdező kommentje:
Nektek van társkeresős tapasztalatotok?
2017. ápr. 28. 17:59
 7/8 anonim ***** válasza:

Én eddig 2 csajjal találkoztam ilyenről. Egyiknek olyan képei voltak fent amin az anyja sem ismeri fel (fb-n tényleg oda írta az anyja mellé), a másik csak szimplán őrült volt és nem a jó értelemben. Ugyan akkor van haverom aki ezen jött össze bnőjével, már évek óta együtt vannak és tervezi hogy elveszi.

Szóval ne ebben merüljön ki a csajozás/pasizás, de megéri néha lapozgatni és ismerkedni társkeresőkön. Nincs mit veszteni.

2017. máj. 1. 10:06
 8/8 A kérdező kommentje:

Akkor ezek szerint csak nekem nem sikerül ez az ismerkedési vonal:/

Vagy rám írnak és válaszolok és itt meg is áll a dolog..Nem tudom mert nem nagyon járkálok el semerre se...Nem tudom ebből hogy lesz bármiféle kapcsolatom..Badoo-val is próbálkoztam de ott se jártam sikerrel.

2017. máj. 1. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!