Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek volt már durva társkeresős élménye, levelezés, találkozás, randi terén?
Nagyon sok barátom és barátnőm beszélt már ilyenekről, de sajnos nekem is volt néhány.
igaz, nem is sokat voltam ilyen oldalakon, de mégis ezen rövid idő alatt is találkoztam kellemetlen élményekkel.
A legtöbb a pár szavas levél volt, és mellékelve egy kis részletet önmagából.ezek egyből tiltva lettek, de ezekből tényleg sok volt.
Találkozásnál is voltpár furcsaság, volt hogy a pasi szinte nem is úgy nézett ki mint a képeken.
Pedig több képe is volt kinn.Aztán kiderült 5 évvel ezelőtti képekkel ismerkedik, hátha...:)
Más is belefutott már hasonlókba?
Nekem szerencsére nem voltak igazából rossz élményeim, egy valakinél volt úgy, hogy a képe túl volt retusálva, és élőben nem úgy nézett ki.
De mondjuk túl sok tapasztalatom nekem nincs, mert a párat ami volt leszámítva alapvetően tojnak rám a nők.
Hát olyan volt hogy a csaj nagyon bevállalósnak tűnt, aztán azt írta dughatunk de előtte dugjam meg egy csávó haverját...
A másik meg egy randin volt, facen normálisnak tűnt a csaj, de mondta hogy élőben rosszabbul néz ki. Hát a csaj majdnem hogy púpos volt, ebből kifolyólag nem is bírt normálisan lépkedni, és idióta röhögése volt.
Aztán mivel nem terveztem semmi mentő telefont, próbáltam magam minél jobban lejáratni, meg a szex felé terelni a szót, hátha cikis lesz neki és lelép :D :D :D
Ójaj. Rámírt egyszer valaki, hogy reggel elmegyek-e kávézni vele. Furán írt, de mondom legyen. Raszta volt, láncdohányos, baromi fiatal és egy paraszt. Hívjam meg őt és a barátnőjét is kávéra. Aztán kiöntötte kicsit a kávéját a kezére véletlen, a barátnője meg lenyalta. Ilyen sűrűn én nem néztem az órámat... :D (szerencsére csak 20 perc volt)
Másik: Normálisnak tűnt facebookon, aranyos csajszinak. Élőben halál buta, idegenekhez ment inkább oda dumálni, mint velem, közben meg ütögetett/pofozgatott. Ott is hagytam. :D
Még egy: A nyílt utcán kezdte ordibálni, hogy a melóhelyén a haverjai mondták neki, hogy "dugd már fel a p*nádba a fakanalat jó mélyen". Ezekkel a szavakkal, szerintem a fél város hallotta. Emelett ~20 kg-val nagyobb volt, mint a képein és még ápolatlan is. Pedig neten aranyosnak tűnt... :D
Ezek voltak olyanok, amik egyből kiderültek, volt még pár, ahol pár nap kellett, hogy előjöjjön belőlülök az "értelem" :) Kerüljétek a Badoot, annál még itt is jobb ismerkedni. :) 23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!