Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Előfordult már veletek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Előfordult már veletek, hogy kellemetlen meglepetés ért miután az új párotok elővette a cerkácát?

Figyelt kérdés
Mi volt a legkisebb méret amivel találkoztatok? Hogy reagáltátok le?

2017. jún. 14. 08:24
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
3%

A véleményem fenntartom, ami a tieddel amúgy nem egyezik. De szerintem beszéljünk privátba, ha szeretnél és ne szemeteljük össze más topikját jobban, mint kéne.

30/f

2017. jún. 14. 10:23
 12/22 anonim ***** válasza:
66%
A véleményed nem tény. És lássa csak mindenki, mekkora ostoba vagy. Szuper retardált-szűrő téma ez egyébként, használni fogom.
2017. jún. 14. 11:21
 13/22 anonim ***** válasza:
93%
Akkor az anatómiai ismeretei elég gyengék :) /szülésnél kinyílik a méhszáj, szexnél zárt, ha annak ütközik valami méretes, az bizony nagyon tud fájni./
2017. jún. 14. 11:27
 14/22 anonim ***** válasza:
0%

"szülésnél kinyílik a méhszáj, szexnél zárt, ha annak ütközik valami méretes, az bizony nagyon tud fájni."

Azt senki nem állította, hogy ha a méhszáját döngölik egy nőnek, az ne fájna. Egyébként a vastagságról volt szó inkább, legalábbis én arra súlyoztam a mondókámat. A tény pedig az, hogy a hüvely bazi nagyot tud tágulni nem hosszban, hanem átmérőben. Ki lehet forgatni a szavaim, meg lehet szavakat adni a számba, de attól még a a biológia nem fog máshogy működni, mint ahogy napjainkban és a hüvely továbbra is tágulni lesz képes nyugalmi állapotának sokszorosára (hangsúlyozom átmérőben). De többet nem írok inkább, úgysem a biológia a vita tárgya, hanem az én vélt vagy valós hímsovinisztaságom. -.-

30/f

2017. jún. 14. 11:50
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

14: most direkt elővettem a gyerek kiskönyvét.

34 cm a fej kerülete, és a mellkasé is. Négy öltéssel varrtak össze.

A férjem farkának kb 17 cm.

Szóval nem, nem tágul ki a vagina a végtelenségig, és ezt a számok is igazolják.

Ami még mindig nem értem, miért fontos. Gondolom, nem 49 centis farkad van...

2017. jún. 14. 12:06
 16/22 anonim ***** válasza:
68%

Hogy ma mekkora téma a péniszméret...Őrület. :)

Párommal a második randink oda "szólt", hogy tudtuk, a 3 napban nem sakkozni fogunk.

Amikor megláttam, egy ilyen csúszott ki a számon: "Azt a k..va élet". Mai napig emlegeti. :)

Igencsak méretes, mind vastagságra, mind hosszra.

Fantasztikus a szex, nem hiába élünk együtt első szex óta.Nem bírtuk ki egymás nélkül.

De találkoztam már kis szerszámmal is, nem is eggyel, folytatás nem volt.

2017. jún. 14. 12:43
 17/22 anonim ***** válasza:
86%
Nem vagy hímsoviniszta, ostoba vagy. Tudatlan, buta, idióta.
2017. jún. 14. 13:22
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Na a férfiak már megint jobban tudják mi jó a nőknek? XD
2017. jún. 14. 14:19
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer véletlenül beletérdeltem a párom heréjébe, de olyan finoman, hogy észre sem vettem, ő meg mondta, hogy ez azért fáj, úgyhogy vigyázzak. Én soha nem venném a bátorságot, hogy minősítsem egy olyan testrész vagy szerv fájdalmát, amivel nem is rendelkezem. Neked viszont van önbizalmad, ha szerinted el tudod dönteni, mennyire tud fájni egy nő hüvelye, méhszája, akármije, ha hirtelen benyomul egy lószerszám..

2017. jún. 14. 16:44
 20/22 anonim ***** válasza:

Szerintem az egyes exével én is lefeküdtem.

Ez a hüvelykujj méret ismerős, a kor is stimmel, a kifogás is.

Egy ellenkező példám is volt, egy borzasztó vastag furcsa alakú hegyre emlekeztető pénisz fogadott.. hát. Rendesen meghökkentem. Kb egy axe dezodort képzeljetek el, csak hosszabbat. A makk felé vékonyodott.

Furcsa volt, de nem rossz. Sajnos a 10 centi alatti vékony farkú srác sem volt az esetem. Nem tehet róla, de én sem tehetek róla, hogy nem vonz.

2017. jún. 14. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!