Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Előfordult már veletek, hogy kellemetlen meglepetés ért miután az új párotok elővette a cerkácát?
Volt.
A legkisebb kb. akkora volt, mint a hüvelykujjam és nem is sokkal vastagabb.
Azt mégse mondhattam, hogy bocs, de öltözz és menj haza...
A szomorú az egészben, hogy a srác ezen kívül is rettenetes volt a szexben. Semmi előjáték, (pedig kértem rá!) és kb. 2 percig bírta. Aztán "rám akarta fogni", hogy máskor tovább szokta bírni, de túl szűk. (Hogyne, ha ekkora fütyivel túl szűk lenne, még mini tampont se tudnék használni. Nagyon sz.ar kamu duma.)
Szex után viszont közöltem vele, hogy bocs, de ebből egy elég volt, szerintem ne erőltessük a találkozást a továbbiakban.
Természetesen vérig volt sértve, hogy én nem vagyok elég megértő.
Összességében nem a kicsi farka miatt dobtam ki, nem tudom, ha egyébként jól csinálja, akkor milyen lett volna.
Igen... Nekem az átlag méret, amivel 3 párkapcsolat alatt találkoztam az kb 16-18 cm volt mereven.
A férjemé nagyjából 24-25 cm mereven.
Amikor megláttam az első együttlétnél megrémültem (szó szerint) és azt gondoltam, hogy ez nem fog menni, soha nem voltam olyan férfival, akinek ekkora lett volna, nem isvágytam rá. Már ott tartottam, hogy visszalépek és hazamegyek. Megkért, hogy ne ítéljek elsőre. Annyira figyelmes volt, hogy minden rendben ment. Nagyon sok múlott ezen, hogy roppant figyelmes és gyengéd volt.
Persze nem esik jól a mai napig se, ha az "agyamig" felnyomja, de ezt megtanultuk áthidalni. Nyilván, hiszen született is már 2 gyerekünk és szuper a szex :)
Szóval kitapasztaltuk hogyan a legjobb mindkettőnknek.
Igen... Nekem az átlag méret, amivel 3 párkapcsolat alatt találkoztam az kb 16-18 cm volt mereven.
A férjemé nagyjából 25 cm mereven.
Amikor megláttam az első együttlétnél megrémültem (szó szerint) és azt gondoltam, hogy ez nem fog menni, leblokkoltam... soha nem voltam olyan férfival, akinek ekkora lett volna, nem is vágytam rá. Már ott tartottam, hogy visszalépek és hazamegyek. Megkért, hogy ne ítéljek elsőre. Annyira figyelmes volt, hogy minden rendben ment. Nagyon sok múlott azon, hogy roppant figyelmes és gyengéd volt és alapból hatalmas volt a szerelem, amikor először együtt voltunk.
Persze nem esik jól a mai napig se, ha az "agyamig" nyomja, - ez ritkán fordul elő- de ezt megtanultuk áthidalni, ő érzi, nekem meddig jó, az évek alatt összecsiszolódtunk. Nyilván, hiszen született is már 2 gyerekünk és szuper a szex :)
Szóval kitapasztaltuk hogyan a legjobb mindkettőnknek.
#6. Egy előző méretes kérdés kapcsán kérdezem, hogy ugye a szüléshez képest semmi az amikor "az agyadig" tolja.
30/f
Persze... :) A szülés más tészta. De elég kellemetlen -legalábbis nekem- ha hirtelen tovább nyomja, úgy hogyismondjam.. kicsit "visszazuhanok" :D
De szerencsére már nagyon ritkán fordul elő az ilyesmi.
Amúgy lehet bennem van a hiba, mert én is minden nőtől ezt hallom, hogy nekik nem is férfi az, aki 25 cm alatt van. :(
Szerintem ez egy baromság. Nem a méret a lényeg, hanem hogy használja!
77%-os, a másik válaszoló szerint nem fájhat semmi, amit a vaginába dugnak, mert ott egyszer elvileg kijön egy gyerek, ami sokkal nagyobb...
Szerintem már rájött, hogy ostobaság, amit mondott, de már ciki lenne visszaszívnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!