Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 40 fölötti pasiként kérdem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 fölötti pasiként kérdem, hogy hol vagy milyen weboldalon lehet fiatalabb lányokkal megismerkedni? (nem tinikre gondoltam)

Figyelt kérdés
Valakinek van jó ötlete esetleg?

2017. jún. 13. 13:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Minden társkeresőn írogattok a fiatal csajoknak, úgyhogy nem tudom, mi az akadály. Max az, hogy már mindnek herótja van a 20+ évvel idősebb férfiak által küldözgetett üzenet-tengertől.
2019. okt. 8. 15:03
 12/14 anonim ***** válasza:
Mi a cél?
2019. okt. 8. 16:38
 13/14 anonim ***** válasza:
28 feletti nőknél próbálkozz, 10-12 év simán jó a nőknél ha van lakásod. Én 35 vagyok, 5 év múlva én is így járok...
2019. okt. 26. 23:18
 14/14 A kérdező kommentje:
A cél: kapcsolat
2019. okt. 27. 06:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!