Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, nektek bejön az ilyen bók, hogy "Te más vagy, mint a többi lány/nő. "?
Ez a kérdés már volt és ugyanaz áll, mint akkor: Ha bejössz a csajnak, akkor nyerő lesz ez a szöveg. Ha nem jössz be, akkor nem.
Itt gyk-n mindig jönnek a pont ugyanolyan szintű sablonszövegek, hogy ez nem jó, az sem jó, amaz sem. Ha ilyen szöveget nyomsz, akkor nem vagy férfi meg nem vagy elég kreatív. Kíváncsi lennék, hogy mennyire tartanák magukat ehhez a hozzászólók, ha álmaik pasija egy romantikus randi és szeretkezés után, mélyen a szemükbe nézve ezt mondaná. Nem vagyok álompasi, de valahogy minden barátnőm örült ennek az egyszerű mondatnak és tényleg még mindig másnak találom őket.
Nem, abszolút nem. Tudom, hogy más vagyok, mindenki más. De nem szeretem azt, hogy valaki másokhoz viszonyítva tart jónak, ráadásul eléggé elcsépelt is ahhoz, hogy bóknak vegyem. Ezer ember mondja ezer másnak. Akkor inkább a "különleges vagy nekem" vagy hasonlók. Valami személyreszabott, valami, ami arról szól, hogy én milyennek tartom az illetőt. Az még hihető is. Cukinak cuki, de nem tudom komolyan venni. És nem is jelent sokat.
20l
Nem. Ultragáz. Egyrészt, milyen bók már az, ahol más nőket meg elmarasztal? Bocs, de nem fogadok el olyan bókot, ami csak akkor bók, ha másokat pocskondiáznak közben, nekem a gyomrom ezt nem veszi be.
Másrészt mi az isten baj van a többi nővel? A legtöbb nő, akit ismerek tisztességesen dolgozik, szorgalmas, kedves, önálló, erős ember, és szeretnék olyan lenni, mint a legtöbb nő.
Abban a percben vége a randinak, amint a pasi kiejti a száján ezt a sz-rságot.
Nem ezzel érezteted egy nővel, hogy különleges, hanem azzal, ahogy bánsz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!