Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nem interneten, akkor hol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem interneten, akkor hol ismerkedtek/ hol találtok normális komoly kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Az internetes ismerkedés nálam kizárva, évekig voltam fent különböző oldalakon, nem nekem való. Szórakozóhelyen csak le akarnak fektetni, különben sem valami ideális a zaj, meg az véralkohol szint miatt. Jelenleg nincs az ismeretségi körömben facér hozzám illő férfi, de szeretnék végre egy társat találni, mivel már csak ez hiányzik az életemből (szerencsére). Van hobbim, de mind magányos elfoglaltság, pedig az tűnne a megfelelő megoldásnak, ha olyan szabadidős tevékenységre mennék, ahol hasonszőrű emberek vannak, de ami tényleg érdekel, az vagy otthoni hobbi(illusztrálok), vagy olyan amire vagy párok, vagy nők járnak(társastánc).Túrázni utálok.

Ti hol ismerkedtek? Vagy hol találkoztatok a párotokkal? Sokat járok el egyedül is sétálni a városba, rendezvényekre stb. de az embert nem szólítják le az utcán sajnos.

2017. jún. 12. 16:07
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Jaj, nem kellett volna kifejtenem, csak egyszerűen megkérdezni, ki hol ismerkedik.

Hogy nagy vonalakban reagáljak, nem a társkeresőket okolom, csak nekem nem jön be ez a társkeresési forma. Pont. Nem nekem való.

Sokat járok el, szóval nem otton ülök(ezt is írtam korábban) és várom a sült galambot.

Főleg férfi barátaim és haverjaim vannak, és elég lekezelően beszélnek azokról a nőkről, akiket rögtön megkaptak, ezért nem adom be a derekam azonnal, és ezzel el is vágom magam a legtöbb pasinál, akivel ismerkedek, mert keres inkább olyat, akivel nincs macera. 22-es csapdája. Ezért szerettem volna megkérdezni, hogy ki hol talált normális párt, aki társat keres, és nem egy lyukat. Mivel nagyon nem vagyok már tini, így nem kalandot keresek, hanem olyat, akivel hosszú távra lehet majd tervezni (család), így természetesen vannak szűrőm, de nem irreálisak az elvárásaim (bár tudom, hogy az itteni pasik egy része szentül hiszi, hogy a nők mindegyike túl válogatós, ők így ismeretlenül is u.e. fogják rólam is gondolni)

Aki válaszolt rá, annak köszönöm.

2017. jún. 13. 09:19
 12/13 anonim ***** válasza:
Egyszercsak szembe jön veled! :D
2017. jún. 15. 09:00
 13/13 anonim ***** válasza:
Nagyvàrosban élsz? Ezernyi program van mostansàg nyàron egy szép, kedves làny sokak figyelmét felkelti. Jó persze az egyéjszakàsókét is szelektàlni ezért kell ha komoly kapcsolat a cél. Én is hasonló cipőben járok csak férfiként. Sok a komolytalan nő sajnos.
2017. jún. 29. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!