Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most fogam és súlyom miatt nincs sikerem a jó nőknél?
Figyelt kérdés
Csajom dobott 5 év után mert nem akarok gyereket. És jó utóbbi időbe 30 40 kg felszedtem és baleset során kiesett két első fogam. Le vagyok égve többször volt hogy spantól kértem pénzt kenyérre mert arra sem volt lóvé....2017. jún. 12. 08:37
21/23 anonim válasza:
Mi alapon vársz el "jó nőt" magad mellé, amikor te sem vagy az a "jó pasi"? Nem arról van szó, hogy mindenki csak és kizárólag a saját szintjén keresgéljen, de azért ez már egy kicsit pofátlanság hogy kövérként és hiányzó fogsorral egy 10/8-9-10-es csajra hajtasz.
A súlygyarapodás az a te hibád, miért nem figyeltél magadra? A balesetről nem tudok nyilatkozni, de tegyük fel hogy teljesen vétlen voltál. Ez esetben sajnálatos hogy elveszítetted a fogaid, igazságtalan az élet, viszont tegyél ellene! Sportolj és diétázz, 1-2 év alatt sokat lehet fogyni.
A fogpótlás drága mulatság, erre majd spórolnod kell.
Ha ezek meg vannak, akkor mehet a csajozás, de addig nem.
22/23 anonim válasza:
Attól, hogy tiszta ruhád van, meg fésülködsz, egy top nő a saját igényszintjéhez képest igénytelennek fog tartani, mert ő törődik a testével, edz, vagy legalábbis baromira odafigyel arra, hogy mit eszik... életmódban sem passzolna egy olyan emberhez, aki addig mozog, aki megy a hűtőig és vissza.
23/23 anonim válasza:
Én azt nem értem hogy szedtél fel 40kg-ot ha még kenyérre sincs pénzed?:D Amúgy azok mellett hogy nincs fogad, kövér vagy, szegény, felszínes még iszonyatosan buta is ha ezt a kérdést feltetted mert magadtól nem tudod a választ. Egy értelmes, csinos nőnek akkor se kellenél ha utolsó pasi lennél a világon. De egy értelmes, nem csinos nőnek se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!