Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most fogam és súlyom miatt nincs sikerem a jó nőknél?
Figyelt kérdés
Csajom dobott 5 év után mert nem akarok gyereket. És jó utóbbi időbe 30 40 kg felszedtem és baleset során kiesett két első fogam. Le vagyok égve többször volt hogy spantól kértem pénzt kenyérre mert arra sem volt lóvé....2017. jún. 12. 08:37
1/23 anonim válasza:
Menj el dolgozni szépen -> csinàltasd meg a fogaidat aztàn menj edzeni és szerezz egy szakmàt.
2/23 anonim válasza:
Ezen nincs mit szépíteni:igen, ezek miatt.
3/23 A kérdező kommentje:
1. Hidd el próbáltam mér nehéz úgy hogy egyedül vagyok jó lenne egy társ aki támogatna...
Picit duci átlagos nők akarnának mondjuk de nekem ilyen csinos lenne jó. Régen sikerem volt a csinos nőknél szóval alább nem akarom adni, viszont sportolni már sportolok
2017. jún. 12. 08:47
4/23 anonim válasza:
Neked is csak a "jó nők" kellenek, pedig így még átlagon aluliaknak sem kellenél. Mi is a gond? Ha neked csak a jó kell, a jóknak miért ne a jó kéne, ha helyetted ezerszer jobbat kaphatnak?
5/23 anonim válasza:
Én duci nő vagyok, de a párom sikeres mérnök átlagos alkattal, igényes, van foga... Miért kellenél te így ráadásul egy jó nőnek? Borzasztó felszínes a hozzáállásod.
6/23 A kérdező kommentje:
4. Átlagos akarna,,,egyik kolléganőm is mindig jön oda, volt hogy hozott ebédet stb. Látszik hogy akarna
Hát nekem a legtöbb jó nő ismerősöm csak sír hogy milyenek a jó pasik...bunkók stb. Megcsalják őket én nem csalnám meg őket..
2017. jún. 12. 08:53
7/23 anonim válasza:
Akkor mire számitasz ennél a kérdésnél? Felesleges volt kiírni, csak egy újabb rinya
8/23 anonim válasza:
Kérdező, te komolyan ennyire hülye vagy, vagy csak tetteted? Kérdezem ezt férfiként.
9/23 anonim válasza:
Igen. A jó nők igényesek, egy igénytelennel nem fognak összeállni, mert undorítónak tartják az igénytelenséget. Ehhez nem segít az sem, hogy felszínes vagy, hússzor többet vársz el, mint amit nyújtani tudsz, és csóró vagy (ami, ha jól tippelem, kb. milyen korban lehetsz, azt mutatja, hogy baromi keveset keresel, de nem akarsz váltani, vagy a pénzügyi kultúrád egy nulla).
10/23 anonim válasza:
Plusz azért én ilyen helyzetben a helyedben két kezem összetenném, hogy egy átlagos, de igényes nő akarna tőled vmit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!