Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most fogam és súlyom miatt nincs sikerem a jó nőknél?
De akkor is gaz... mert ha csak atmeneti, oke, de gondolom neked mar regota igy van.
Tars kell ahhoz, hogy dolgozni menjel? Hahhha meselj meg...
Igen, tuti kamuzik.
Ha valóban olyan lenne amit ír, akkor örülne ő egy akármilyen csajszinak, pláne ha ebédet visz neki amikor még kenyérre sem futja. Egy igazi fogatlan hájpacni aki az ágyban 5 másodpercet sem bírna még lihegve sem.
Kérdezõ 1-es vagyok.
Mièrt àllna le veled egy csinos nõ?
Mit teszel le az asztalra?
Hol dolgozol?
Karrieredet hogyan akarod megoldani?
Milyen lépéseket teszel a sikerért? Hogy legyen (sok) pénzed?
Van olyan tested mint Lazar Angelov?
Fogaidat mikor csinàltatod meg?
Õszinte leszek kérdezõ ne próbàld hanem csinàld,a kifogàs egyik nõt sem éedekli,fõleg nem a kalibràltakat.
Te most tedd magad rendbe,2-4 év alatt vagy érd be a duci elhízott piacképtelen csajt.
Mert egy csinos nõ piacképes,a sikeres alfapasik àllnak sorba érte,akiknek nem csak a foguk van rendben hanem az egész életük,sajàt lakàs normàlis frekventàlt környéken,Bömbi vagy Merci.
Kisportoltak,nyelveket is beszélnek,wellneszezni,luxus utazàsokra jàrnak,étterembe,kondizni,szolizni.
Te ezzel kérdezõ jelenleg hogy tudnàd felvenni a versenyt?
ne haragudj, de én átlagos külsejű és keresetű nőként szóba sem állnék veled.
amikor még fitnesszlédi voltam, meg sem láttalak volna.
similis simili gaudet. hasonló a hasonlónak örül. (azaz hasonló a hasonlót szereti, ahogy többen idézik.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!