Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most fogam és súlyom miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most fogam és súlyom miatt nincs sikerem a jó nőknél?

Figyelt kérdés
Csajom dobott 5 év után mert nem akarok gyereket. És jó utóbbi időbe 30 40 kg felszedtem és baleset során kiesett két első fogam. Le vagyok égve többször volt hogy spantól kértem pénzt kenyérre mert arra sem volt lóvé....
2017. jún. 12. 08:37
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Igényes vagyok....nem vagyok büdös, fürdök, ápolt vagyok, minden nap tiszták a ruháim, fogaimat mosom, így ápoltak nem rohadtak, csak a baleset miatt hiányzik belőle
2017. jún. 12. 09:26
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

De akkor is gaz... mert ha csak atmeneti, oke, de gondolom neked mar regota igy van.

Tars kell ahhoz, hogy dolgozni menjel? Hahhha meselj meg...

2017. jún. 12. 09:32
 13/23 anonim ***** válasza:
94%
Hagyjátok már, kamuzik.
2017. jún. 12. 09:38
 14/23 anonim ***** válasza:
96%

Igen, tuti kamuzik.

Ha valóban olyan lenne amit ír, akkor örülne ő egy akármilyen csajszinak, pláne ha ebédet visz neki amikor még kenyérre sem futja. Egy igazi fogatlan hájpacni aki az ágyban 5 másodpercet sem bírna még lihegve sem.

2017. jún. 12. 10:13
 15/23 A kérdező kommentje:
14. Nyilván örülök neki hogy hozz ebédet meg szimpatikus ez az egész de emiatt jöjjek vele össze? Vagy verjem át azzal hogy úgy jövök vele össze hogy nem vonzódok hozzá? Neem magadból indulj ki lúzerkém és emiatt kamunak nevezni a kérdésem....
2017. jún. 12. 10:19
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem kell összejönnöd vele, de ne rinyálj a jó nők miatt, amikor nem hozod azt a szintet, amit ők. 40 kiló plusszal hogy választana téged egy top nő?
2017. jún. 12. 10:23
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Szépen elmész dolgozni, közben ugye sportolsz, gyűjtöd a pénzt, megcsináltatod a fogaidat, aztán "vadászhatsz" a jó nőkre,ha neked csak ők felelnek meg. Ennyi a képlet! Nincs ezen mit ragozni, elmélkedni.
2017. jún. 12. 10:27
 18/23 anonim ***** válasza:
81%

Kérdezõ 1-es vagyok.

Mièrt àllna le veled egy csinos nõ?

Mit teszel le az asztalra?

Hol dolgozol?

Karrieredet hogyan akarod megoldani?

Milyen lépéseket teszel a sikerért? Hogy legyen (sok) pénzed?

Van olyan tested mint Lazar Angelov?

Fogaidat mikor csinàltatod meg?

Õszinte leszek kérdezõ ne próbàld hanem csinàld,a kifogàs egyik nõt sem éedekli,fõleg nem a kalibràltakat.

Te most tedd magad rendbe,2-4 év alatt vagy érd be a duci elhízott piacképtelen csajt.

Mert egy csinos nõ piacképes,a sikeres alfapasik àllnak sorba érte,akiknek nem csak a foguk van rendben hanem az egész életük,sajàt lakàs normàlis frekventàlt környéken,Bömbi vagy Merci.

Kisportoltak,nyelveket is beszélnek,wellneszezni,luxus utazàsokra jàrnak,étterembe,kondizni,szolizni.

Te ezzel kérdezõ jelenleg hogy tudnàd felvenni a versenyt?

2017. jún. 12. 10:29
 19/23 anonim ***** válasza:
93%

ne haragudj, de én átlagos külsejű és keresetű nőként szóba sem állnék veled.

amikor még fitnesszlédi voltam, meg sem láttalak volna.

similis simili gaudet. hasonló a hasonlónak örül. (azaz hasonló a hasonlót szereti, ahogy többen idézik.)

2017. jún. 12. 10:38
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Ne a társtól várd, hogy majd támogat, ez így eléggé önző felfogás. De ha valóban támogatásra vágysz, akkor ne társat keress, hanem pszichológust.
2017. jún. 12. 11:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!