Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melyik indok lehet a helytállob?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik indok lehet a helytállob?

Figyelt kérdés
Jelenleg szingli srác vagyok,én úgy gondolom jelenleg azért nem jön össze barátnő,mert nehezen megy a kezdeményezés,nem úgy értve hogy félnék a lányoktól,de én sose voltam jó hogy a jeleket érzékeljem.Elvileg ha nézi az ember egy lány az ezer okból lehet.A haverom azt mondja nekem azért nincs mert nem vagyok kigyúrva,régen elhizott voltam,de már leadtam a felesleget,1 éve próbálkoztam konditeremmel,de nem jött be,már a társaság elég volt,nem cinkelt,de nagyon elvoltak maguktól szállva és úgy éreztem én is olyan leszek ha esetleg bejött volna a kondi,így inkább hagytam.Szóval én úgy érzem hogy azért nincs senkim mert nem vagyok a kezdeményezés mestere haverom szerint meg a kigyúrtság hiánya miatt,szerintetek melyik helytállob ?
2017. jún. 11. 16:05
 1/3 anonim ***** válasza:

Helytállóbb.

Egyébként ha nem kezdeményezel, akkor valószínűbb, hogy az a baj, hogy nem kezdeményezel. Ne várd, hogy egy lány fog az öledbe huppanni, ha nem teszel semmit. Én nem hiszem, hogy az lenne a baj, hogy nem vagy kigyúrva, nézzél már körbe, nem csak kigyúrt fiúknak van barátnőjük...

2017. jún. 11. 16:26
 2/3 A kérdező kommentje:
Tudom,azért írtam hogy szerintem a kezdeményezés hiánya lehet a baj,csak az önbizalom hiány,igazából kezdeményeznék,de a jelzéseket nem igazán érzékelem.
2017. jún. 11. 16:28
 3/3 anonim ***** válasza:

A dizsiben az öledbe tudnak hullani a lányok véletlen ( szerintük ) és nem csak a "bankkártya szakértő félék":DDD

Ha elégedett vagy magaddal, akkor tök mindegy, hogy kocka vagy párna forma e a has:D , mert a kisugárzás számít, amennyiben normális párkapcsolatra törekszel.

Ha "huzavonákra", akkor gyúrjá vazeee:DDD

Jelekből meg azét vedd fel, amelyik tetszik...legfeljebb különböző irányba mentek majd legrosszabb esetben;)

2017. jún. 11. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!