Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Miért baj az ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Miért baj az ha egy egyedülálló férfi néha elmegy prostihoz?

Figyelt kérdés
A prosti örül ha sok vendége van, nem tesz vele rosszat.

2017. jún. 11. 14:12
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
74%
A prostihoz járó férfiak egy igen jelentős százaléka pont a nők miatt jutott oda, ahova. Kapott többezer elutasítást, esetleg ilyen-olyan kihasználást, és gondolom rájött, hogy feleannyit nem ér az egész dolog, mint amennyit kínlódni kell érte, és inkább elmegy egy prostihoz, ahol kap is valamit a pénzéért. Magyarán szólva: azért mennek oda, mert nincs esélyük a nőknél, a prosti pedig nem teheti meg, hogy válogat, különben nincs lóvé. A férfigyűlölő bugyutákon kívül bárki képes átlátni ezt az összefüggést.
2017. jún. 11. 19:47
 22/32 anonim ***** válasza:
22%

Utolsó, ez szép gondolatmenet, csak ott van elrontva, hogy a prostihoz járó férfiak többsége házas vagy minimum párkapcsolatban él, ergo a többezer elutasítás miatti depizés pont nem jellemző rájuk, és ha annyira rájöttek volna, hogy nem éri meg nőt tartani, nem vették volna el az asszonyt, vagy szakítottak volna, mert ugye a válásra van az a kifogás, hogy jaj hát az drága meg stb, de a szakítás könnyű.

Kérdező, engem nem érdekel, hogy ki hova jár meg hova nem, de én is lúzernek tartom azt a pasit, aki a mai világban, amikor két vodka után bárkit lecidáznak a tinipuncik a diszkóban, képtelen levadászni egy egyéjszakást magának, és inkább levág némi zsét az asztalra. A vadászat izgalmas és élvezetes, a szememben nem igazi férfi az, aki ezt megkerüli, és megveszi a nőt ahelyett, hogy elcsábítaná. Pontozzatok le, az se érdekel. :D

2017. jún. 11. 22:46
 23/32 anonim ***** válasza:
60%

Nyilván azokra nem vonatkozik, akiknek VAN párkapcsolatuk, és emellett is félremennek. Azt én se helyeslem. Azokra utaltam, akik önhibájukon kívül vannak olyan helyzetben, hogy vagy prosti, vagy semmi. Őket kimondottan azok ítélik el amúgy, akik segíteni nem tudnak/akarnak, csak jó nagyokat rúgnának bele, mert milyen mókás azt ütni-vágni aki a földön fekszik.

Említetted a diszkós tinipuncivadászatot. Ebbe bizonyos fokig igazad van, de ez elsősorban - ahogy írtad is - a tinik "eszköze". Egy 30 évesnél csak a legritkább esetben válik be (kivéve persze ha a lány annyira be van állítva, hogy azt sem tudja, a szárazföldön van-e vagy az óceánon, vagy esetleg apakomplexusa van). Egy bizonyos kor után már tényleg csak a fizetős marad.

Ám nem pontoztalak le, a piros kezeket a trollok kapják, neked meg van igazad.

2017. jún. 11. 22:52
 24/32 anonim ***** válasza:
39%

A hivatásos letöri a muff árát. Ez természetesen az amatőr és az egytételes számára is nagyon sérelmes dolog, hiszen rontja az ő üzletüket.

Ja, hogy tisztázzuk a fogalmakat:

A "hivatásos" prosti az, aki szabott áron, minden jelentkezőnek szexuális szolgáltatást nyújt.

Az amatőrt is ismerjük: ő az, akinek fizeted a belépődíjat, a piáját-drogját-ezétazát, oszt' ezért vagy nyújt neked szexuális szolgáltatást, vagy nem. Ez azért valljuk be: rizikós üzlet, ráadásul jóval drágábba is lehet, mint a profi.

Az egytételes prosti az, aki tulajdonképp egyetlen férfinek nyújt szolgáltatást, házasság címszó alatt: ő a testét adja, a férfi meg ugye... kábé mindenét (ez az egytételes szerint tökéletesen egyenértékű csere!). Ez a férfinek egy eszetlenül drága üzlet: pár év és az egytételes egyre drágábban méri a szolgáltatást (mivel nem a férfit szereti, hanem csak a pénztárcáját, hát nem örömből kefél vele, hanem csak "dolgozik". Ennek következtében meg is utálja a férfit, illetve leépíti a házasságában a szexualitást - fáj a feje, nincs kedve, megjött-nemjöttmeg, meglett a gyerek is, satöbbi. Ez mind-mind arról szól, hogy prostink hogyan bújjon ki úgy a MUNKA alól, hogy közben azért a kisajátított egzisztenciát tovább élvezhesse.)

Nnomost a második kettő üzletébe jócskán belekavar a hivatásos: az amatőr saját zsebből kénytelen állni a cehhjét, az egytételes meg jó eséllyel egyedül marad, ha a férfit nem kényszeríti a zacsija hogy hozzájuk menjen.

Hoppá!

Hát... ezért.

2017. jún. 11. 23:01
 25/32 anonim ***** válasza:
60%
Most szepen levezetted, hogy minden no prosti, de ezek kozul a legolcsobbak a hivatasosak. Csak tudnam, hogy akkor miert abajogtok itt allandoan, hogy nincs baratnotok. Ezek szerint a gondotok megoldva: telefon, bejelentkezes es mar kapjatok is az extra szolgaltatast.
2017. jún. 11. 23:28
 26/32 anonim ***** válasza:
56%

Alapvetően azért, mert amíg az egyedülálló férfi az egyik nőtársukat kufircolja, addig nem ér rá polírozni a többi nő egóját. Mert ugye az el lenne várva, hogy a lúzerek is bókoljanak, ajándékozgassanak, dicsérjék őket a semmiért, pusztán azért, hogy pumpálják az önbizalmukat, miközben lenézik ezeket a férfiakat. De alapvetően a nőknek minden bajukra van, ami nem az ő kényelmüket és előrejutásukat segíti elő.

Azt hadd ne mondjam, hogy sok prostihoz járó ember politikus, jómódú vagy házas, csak a házisárkány már nem ad neki puncit. Azért annak a farkába beleülnek nefélj, aki havi fél milla nettót visz haza...de az átlagembert köpködik.:)

2017. jún. 11. 23:41
 27/32 anonim ***** válasza:
39%

"Most szepen levezetted, hogy minden no prosti"

Nem kérlek, ezt TE értetted bele. :)

Én csak annyit állítottam, hogy prosti háromféle van.

2017. jún. 11. 23:47
 28/32 anonim ***** válasza:
74%

2 okból fújnak a nők a prostikra:

- az útszéli koszos, igénytelen legalja k..vákkal azonosítják őket. Nem a nyelveket beszélő, fiatal "eszkort" csajok jutnak rögtön az eszükbe, ezért (érthetően) undorodnak a dologtól.

- a prostik beárazzák a puncit. Amennyit hajlandó fizetni a delikvens, olyan minőséget kap. Az útszéli kisebbségitől a fitnesszes luxus rib..ig bárkit, bármilyen minőségi szint elérhető.

Ezáltal a "hétköznapi" nők punci-zsarolási potenciálja jelentős mértékben lecsökken.

2017. jún. 12. 04:46
 29/32 anonim ***** válasza:
Nekem nem baj, páromat sem hagynám el, ha kiderülne, hogy amikor nem volt nője, elment prosituálthoz. Az zavarna, ha vmi ilyen nagyon koszos piszkos útszéli kis nőhöz menne el, vagy ha hazudna nekem róla. Ja és menjen el szűrésre minden ilyen kis "kaland" után, mert a legtöbb prosti kb. mindenkivel összefekszik, aki fizet eleget, és elég "érdekes" higiénájú emberek is vannak...
2017. jún. 12. 09:45
 30/32 anonim ***** válasza:
63%

Bajnak nem baj. Van egy haverom, aki jár néha, és mivel a haverom, gondolom sejthető, hogy nem utálom őt, hanem jóban vagyunk.

Párkapcsolatot viszont soha nem akarnék ilyen férfitől. Nekem nem fér bele az értékrendembe a stabil párkapcsolaton kívüli csók / szex / akármi, és cserébe ugyanezt várom a partneremtől, én úgy érzem hogy fair elvárás.

2017. jún. 12. 23:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!