Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Miért baj az ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Miért baj az ha egy egyedülálló férfi néha elmegy prostihoz?

Figyelt kérdés
A prosti örül ha sok vendége van, nem tesz vele rosszat.

2017. jún. 11. 14:12
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
69%
Ő dolga.Ma már sok prosti önszántából csinálja, normális családból származva is.A nevelő otthonos prostik külön kategória,ők általában nem a 10 rongyos,nyelvet beszélő fizetős nénik.
2017. jún. 11. 14:46
 12/32 anonim ***** válasza:
46%
Nem erdekel h egy idegen ferfi mit csinal, de paromnak nem valasztanam. Engem ez erkolcsi es egeszsegugyi ertelemben is taszit. A minden heten massal kufircolo lanyokrol es a ferfiak osztonerol szolo ervek nem hatnak meg, egyreszt mert en nem vagyok olyan lany, masreszt nekem is kell sok mindenben uralkodnom magamon. Nem erzem kettos mercenek h hasonlo ertekrendu part szeretnek magamnak.
2017. jún. 11. 14:52
 13/32 anonim ***** válasza:
67%
Nekem nem baj, csak engem kerüljön el az ilyen jó messzire.
2017. jún. 11. 15:20
 14/32 anonim ***** válasza:
23%
Mivel normalis nod soha nem lesz, a prostikba verheted penzert. Magadon es rajtad kivul senkit nem erdekel a farkad, fogadd el.
2017. jún. 11. 15:35
 15/32 anonim ***** válasza:
54%
Régebben én is jártam prostizni.Elég luzer vagyok a nők területén és caak így jutok egy kis örömhöz.De inkább azt a pénzt másra költöm.Persze nehéz kibírni sex nélkül.Amúgy nem értem hogy a nőket miért zavarja ha egy férfi prostizik.Valakinek csak ez a lehetösége van.Egy férfinek sokkal nehezebb ismerkedni mint egy nőnek.
2017. jún. 11. 16:01
 16/32 A kérdező kommentje:
A gyerektartas tobbet elvisz mint a prostizas.
2017. jún. 11. 16:01
 17/32 anonim ***** válasza:
56%
MIért lenne baj? Szex nemcsak a nők kíváltsága, inkább örüljenek, hogy nekik ezért nem kell fizetni.
2017. jún. 11. 16:17
 18/32 anonim ***** válasza:
70%

"Amúgy nem értem hogy a nőket miért zavarja ha egy férfi prostizik."

A noket nem zavarja, ha egy ferfi prostizik. Az az egy no meg, akivel esetleg komolyabb kapcsolatot akarsz eldonti majd, hogy kellesz-e neki igy vagy sem. Szerinted vadidegen noket, akik nem akarnak toled semmit, erdekli, hogy prostihoz jarsz? Tul nagy jelentoseget tulajdonitotok magatoknak meg a farkatoknak. Ti porogtok allandoan ezen a teman, hogy "jaj, nincs nom, ezert prostihoz jarok". Jarjatok, ki a fenet erdekel a nemi eletetek?

2017. jún. 11. 16:19
 19/32 anonim ***** válasza:
53%

"Amúgy nem értem hogy a nőket miért zavarja ha egy férfi prostizik.Valakinek csak ez a lehetösége van.Egy férfinek sokkal nehezebb ismerkedni mint egy nőnek."

Pont emiatt a szemléletmód miatt, amivel nem vállalod a felelősséget a saját életedért, hanem a körülmények áldozatának tartod magad. Egy testileg-lelkileg-szociálisan egészséges férfi talál magának időnként alkalmi kapcsolatra nőket, ha épp nincs párkapcsolatban és erre van igénye. A nők értelemszerűen ilyen férfiakra vágynak inkább nagy átlagban, nem azokra, akik lúzernek tartják magukat.

2017. jún. 11. 16:29
 20/32 anonim ***** válasza:
80%

Én nem járnék olyannal, aki korábban prostikkal volt együtt.

Hadd döntsem már el,hogy kivel jönnék össze.

Az én szememben lúzer az, aki fizetős lányokra kényszerül. Ha annyira dughatnéka van, akkor legyen férfi, szedjen össze egy csajt.

Ez,hogy pénzért megveszi nagyon szánalmassá tenné a szememben.

Persze így random nem ítélek el senkit, soha egy rosszt szót nem szólnék érte, ha egy haverom prostihoz menne.De párként nem választanék ilyen embert.

2017. jún. 11. 19:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!