Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért zavarja az itteni nőket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zavarja az itteni nőket (volt ilyen kérdés, és zavarta őket), ha egy férfi, azért hogy kapjon egy rendes fizetést (pl nettó 220), azért 2-3 munkahelyen dolgozik, mert nem piacképes diplomája van és ezért alig van otthon, de legalább akar, tesz?

Figyelt kérdés
2017. jún. 10. 19:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Valóban megfelelőbb lenne a bensőséges, mint az intim :)
2017. jún. 10. 20:47
 12/18 A kérdező kommentje:
3 kemény munkahely mellett nehéz elhinni ezt. Persze ha lim-lom, egyik 3 másik is 3 órás, akkor rendben van. Vagy ha hétköznap non-stop meló, és szabad a hétvége az is rendben van.
2017. jún. 10. 20:48
 13/18 anonim ***** válasza:
Jó, akkor legyen bensőséges. :)
2017. jún. 10. 20:48
 14/18 anonim ***** válasza:
66%

10: nem, ennyire buta, nem érti az intim szó jelentését, azt hiszi, hogy csak a szexet takarja.

Kérdező: engem azért zavarna, mert jelentősen csökken az együtt töltött minőségi idő, és ennyi meló után akkor is dög fáradt, ha épp ráér véletlenül. Inkább keressen a pasim kevesebbet, az enyémmel kiegészítve azért jó eséllyel elég lesz, de legyünk eleget együtt.

2017. jún. 10. 20:50
 15/18 anonim ***** válasza:

Kérdező, nem vagyunk egyformák. Aki jól tud zsonglőrködni az idővel, annak a több munka nem gond.

Nézd, én (nő vagyok) mindig olyan voltam, hogy több dolgot csináltam párhuzamosan, több könyvet olvasok egy időszakban (persze, felváltva, az egyiket mondjuk út közben, a másikat mondjuk elalvás előtt, és soha nem kevertem a sztorit... stb.), miközben itt írogatok, a másik ablakban megy egy film a böngésző mellett... stb.

Szóval nekem teljesen természetes dolog az is, hogy akár két munkám is van egymás mellett (sőt, még akár továbbképzést is bevállalok), és mindezek mellett még jut időm minőségi szabadidőre is. Mikor legutóbb állást kerestem, csodálkozva kérdezte egy tanácsadó cég munkatársa, hogy miért nem keresek egy olyan munkát, amiből megvan az a pénz, ami most mondjuk a kettőből... Egyrészt mert nekem ez nem megy olyan könnyen, mint egyeseknek, másrészt meg nekem ez az életmód nem teher, tehát nem csak a pénz miatt csinálom, és jut időm mindenre. Szóval míg nekem ez a természetes és én mindig így éltem, és ad egy biztonságérzetet, hogy több lábon állok (mert nincs tragédia, ha hirtelen az egyik forrás részben vagy teljesen kiesik - akár csak egy betegség és táppénz miatt), más ezt el sem tudja képzelni, miközben számomra most már az okozna nehézséget, ha egyszerre csak egy dolgot kellene csinálnom. Egy nap 24 órából áll és én aktívan kihasználom ezt, mások meg kényelmesebbek.

Tehát én alapvetően nem írok le senkit csak mert mondjuk van több munkája is, mert én is zsonglőrködök az idővel (és még autóm sincs), akkor van baj, ha nagyon különböző beosztásban élünk egy hasonló életmódot folytató férfival, akivel mondjuk még csak ismerkedési fázisban vagyunk, és nagyon nehezen tudjuk csak kivitelezni, hogy beszélgessünk/találkozzunk, vagy ha bár egyforma időbeosztásban mozgunk elvileg, ő mégis mindig megcsúszik, és én hiába vagyok jó időzsonglőr, ha ő nem az, és így úszik a minőségi közös idő. De ugyanilyen gondjaim lennének egy olyan emberrel, aki sokkal kényelmesebb nálam és folyton nyaggatna és megpróbálna visszahúzni, nekem fontos, hogy olyan partnerem legyen, aki tudja velem tartani a lépést, nem kell, hogy ugyanennyire szétossza a figyelmét, ahogy én csinálom, de fogadja el, hogy én így vagyok az, aki vagyok, és ez is hozzám tartozik, és ne akarjon megváltoztatni.

Egy kapcsolat mindig azon a két emberen múlik, akik benne vannak, nekik kell összehangolniuk az életüket, és az nem kapcsolat, ha csak élnek egymás mellett, de nincs közösen eltöltött idő. Akivel meg nagyon nem tudod összehangolni az életedet, azzal meg nem kell húzni egymás idejét. Nem kell minden kezdődő ismeretségből kapcsolatocskákat alakítani. Tiniként még jópofa, hogy járogatunk pár hétig, hónapig, felnőttként azért ez már nem menő, és igenis nem baj, ha húzol egy határt, és nem adsz esélyt mindenkinek, hanem csak azoknak, akikkel működhet.

2017. jún. 10. 21:15
 16/18 anonim ***** válasza:
62%

9-es vagyok: nem vagyok buta,te fogalmaztál hülyén,bocs! 😂

Kedves kérdező: semmi okom hazudni,hidd el ha nem működne a házasságunk akkor nem is írtam volna. A főállása a férjemnek 24 órás,a második 12,a harmadik meg mikor mennyi..van hogy reggel 4:30-tól este 8-ig tart. De hagy szabadidőt magának mert úgy osztja a munkás napjait ahogyan neki tetszik..ő adja meg a napokat hogy mikor tud dolgozni menni és mikor akar itthon lenni :)

2017. jún. 10. 21:29
 17/18 anonim ***** válasza:
61%

Hát, rád nézve eléggé szégyen, hogy máris egy degeneratív dologra asszociálsz ilyen esetben.

Miért engem támadsz?

2017. jún. 10. 21:31
 18/18 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyjuk,nem vagyunk egy hullámon! ;)
2017. jún. 10. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!