Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő ha egy 26 éves nő otthon lakik egy két szobás lakásban a szüleivel?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 4. 22:24
1/23 anonim válasza:
Nem. Az ő dolga. Bár én 26 évesen már külön életet akarok majd mindenképp :D
2/23 anonim válasza:
Nem. Nálam nyugodtan szexelhetünk.
3/23 anonim válasza:
Nem. De ha férfi lennél, akkor megkapnád a mamahotel jelzőt, és hogy hogy nincs még lakásod, E Mercid, yacht az Adrián, stb.
4/23 anonim válasza:
Egyaltalan nem. Foleg a mai vilagban, ahol nincs penz a kulonkoltozesre, nem mindenkinek van lehetosege. Es jobb egyutt, mint egyedul szerintem.
5/23 A kérdező kommentje:
Egy két szobás lakásban nincs privát tere és a szülei is elég szigorúak vele még 26 évesen is. Naponta többször felhívják telefonon, soha nem járhatott bulizni mert már este 10 órakor veszélyes hazamenni BKVval. Majd 30 évesen úgy kell élnie mint egy 15 éves tininek. Sajnos a szülők nem akarják megérteni hogy felnőtt.
2017. ápr. 4. 22:41
6/23 anonim válasza:
Akkor miért nem költözöl el? Felnőtt vagy, ez lenne a dolgod, nem anyuci apuci engedélyére várni.
7/23 anonim válasza:
Nem. De az igen, hogy ilyen gáz szülei vannak.
8/23 anonim válasza:
A kommentben leírt információ gáz.
9/23 anonim válasza:
Ha férfi lennél akkor gáz lenne, és örök szűz lennél. De nőként minden esélyed megvan bármire, és semmi miatt nem kell szégyenkezned :) A sors majd hoz neked mindent :)
10/23 anonim válasza:
Mintha én írtam volna ki a kérdést. A kommentelöknek üzenem,hogy nagyon könnyű benyögni,hogy költözzön el. Mikor hova? Főleg,ha pénze sincs ,meg keresete sem. A másim tudjátok mennyibe kerül egy házat egyedül fentartani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!