Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szokták mondani, hogy a szerelem mindig akkor csap le, amikor a legkevésbé számítasz rá. Veletek is volt már ilyen?
Amikor olyan életszakaszban voltatok éppen, hogy abszolút nem foglalkoztatott a dolog, jól megvoltatok egyedül, az élet egyéb területeire fókuszáltatok. Aztán váratlanul - bumm! - beütött a ménkű, és találkoztatok valakivel, aki elindított bennetek valamit. És onnantól kezdve - ahogy ez már csak lenni szokott - nem volt visszaút...
Van itt olyan, akinek így lett kapcsolata? Derült égből érkezett és mindent felforgatott?
Volt. Az előző két kapcsolatom is valahogy szépen magától alakulgatott, soha nem hittem az erőltetett szándékos ismerkedésben, de a jelenlegi párommal mikor összejöttem, akkor konkrétan épp elhatároztam, hogy nekem most 2-3 évig nem kell senki (alap lelki problémáim mindig is voltak, ezeket tetézte egy csúnya szakítás, úgy éreztem időt kell adnom magamnak)
Mondjuk mi akkor már évek óta ismertük egymást, szóval nem első látásra szerelem, de nem bírtam ellenállni neki, egyre közelebb kerültünk egymáshoz.
Azóta együtt élünk, nagyon jó a kapcsolatunk, és előtte soha nem voltam ilyen boldog.
Volt ilyen, egy társasági összejövetelen ismerkedtünk meg.
De szerelem mint utóbb kiderült, csak az én részemről volt, Ő nem érzett így csak gondolta hülyít fél évig.
Életem legnagyobb baklövése volt. Máig nem tudtam kiheverni, folyton rá gondolok és arra, miért nem kellettem neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!