Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szokták mondani, hogy a szerelem mindig akkor csap le, amikor a legkevésbé számítasz rá. Veletek is volt már ilyen?

Figyelt kérdés

Amikor olyan életszakaszban voltatok éppen, hogy abszolút nem foglalkoztatott a dolog, jól megvoltatok egyedül, az élet egyéb területeire fókuszáltatok. Aztán váratlanul - bumm! - beütött a ménkű, és találkoztatok valakivel, aki elindított bennetek valamit. És onnantól kezdve - ahogy ez már csak lenni szokott - nem volt visszaút...

Van itt olyan, akinek így lett kapcsolata? Derült égből érkezett és mindent felforgatott?

2017. jún. 9. 08:45
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

nem volt ilyen, mert folyamatosan űztem, hajtottam az ismerkedést.

nem vagyok olyan kaliber, aki megteheti, hogy hátradől, és várja a sültgalambot.

ez van...sokaknak bejön, még bénább külsővel is mint az enyém.

Nekem nem..mindig tennem kell érte, hajtanom.

De ebben az is közrejátszik, hogy egyedül nem érzem magam boldognak soha.

2017. jún. 9. 08:52
 2/16 anonim ***** válasza:
Igen volt. A legnagyobb szerelem amit valaha átéltem...egy szilveszteri házibulin belépett az ajtón, egymásra néztünk. Ha valaki előtte mondja, hogy ilyen van, tuti körberöhögöm...Nálam onnantól se kép se hang.27 éves voltam, voltak előtte kapcsolataim de fogalmam sem volt addig, hogy milyen igazán szeretni. Van egy közös 4 éves lányunk :)
2017. jún. 9. 08:55
 3/16 A kérdező kommentje:
#1 Félreértetted a leírást. Arra gondoltam, hogy olyan stádiumban voltál, hogy még gondolati szinten sem merült fel, hogy ismerkedés, szerelem, kapcsolat, hanem más dolgokkal foglalkoztál(pl. karrierépítés, hobbi, stb.). Tehát elzárkóztál tőle tudatosan és mégis "lecsapott a villám":)
2017. jún. 9. 08:55
 4/16 A kérdező kommentje:
#2 Gratulálok, igen, ilyesmire gondoltam. Szerintem a legnagyobb szerelmek így születnek egyébként. Rendszeresen meg is filmesítik ezt a jelenséget.
2017. jún. 9. 08:57
 5/16 anonim ***** válasza:
Abszolút létezik...sőt a párkapcsolatok terén is mindig kiemelem, hogy akkor jön a lehetőség, ha nem akarod éppen görcsösen...
2017. jún. 9. 08:57
 6/16 anonim ***** válasza:

Igen volt, bár inkább az lepett meg, hogy olyan emberrel lett kapcsolatom akivel sosem gondoltam volna. Nem azért metz nem tetszett stb, mert igen, hanem olyan hirtelen lépett be az életembe amikor minden összeomlani készült.

25/N

2017. jún. 9. 09:17
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Én így ismertem meg a férjem, igen. Volt egy előző, fiatalon, meggondolatlanul kötött házasságom, ami 5 év után véget ért. Zajlott a válási procedúra, költözésben voltam, munkahelyet is váltottam, stb. Azért randiztam vele, mert tetszett, és gondoltam, hogy egy laza, többszöri-alkalmi kapcsolat belefér, de semmi komoly, érzelmileg. A vicces, hogy ő is így állt hozzá. Aztán házasság, család lett belőle :) Talán pont azért, mert egyáltalán nem erőltettünk semmit, csak lazán éltünk.
2017. jún. 9. 09:27
 8/16 anonim ***** válasza:

Ram nagyon :)

22L

2017. jún. 9. 09:42
 9/16 anonim ***** válasza:
Remélem most éppen az alakul.... ;)
2017. jún. 9. 09:51
 10/16 anonim ***** válasza:
Igen. A volt volegenyemet es a mostani paromat is igy ismertem meg. abszolut nem szamitottam arra, h akkor en belemegyek parkapcsolatba, vagy egyaltalan barmilyen kapcsolatba.
2017. jún. 9. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!