Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem értékelik a lányok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem értékelik a lányok, amikor felvillantom a tünde nyelvtudásom?

Figyelt kérdés
Garo arad vaer
2017. jún. 9. 00:51
1 2 3
 21/25 Költőnő? ***** válasza:
Ó a jó öreg M.A.G.U.S....*Nosztalgikus*
2017. jún. 9. 10:46
 22/25 anonim ***** válasza:

Viccen kívül, szerintem tök jó dolog. Viszont hogy gondolod az "értékelést"? Mondják, hogy ez tök jó? Vagy ezzel akarsz csajozni? :D

Én pl értékelem, ha valakinek ilyen hobbija van, de nem lesz konkrétan ettől vonzó a szememben (maximum az pozitívum, hogy van közös érdeklődési kör, plusz jó tulajdonságnak tartom, ha valaki szeret új dolgokat tanulni)

L

2017. jún. 9. 10:48
 23/25 anonim ***** válasza:

Alapvetően felcsillan a szemem, hogy tök jó, imádom Tolkient, gyerekfejjel a lotr miatt kaptam rá a fantasyra, még jóval a filmek előtt, és a szerelem a mai napig kitart.

Viszont... kamaszként volt ismerősi körben egy csaj, akit mindenki messzire került, mint egy holdkórost, okkal. Mert ugyan baromi sokat tudott, és jókat lehetett vele beszélgetni, de eszméletlenül elvont volt.

A teljesen normális köszönése a "csillag ragyogta be találkozásunk óráját" volt, meg valami tünde nyelvű cucc, hasonló jelentéssel (valahol a könyvekben szerepel mint hagyományos köszöntés az is). Mellé ilyen napüdvözletes mozdulat, akár tömegben, utca közepén is... :) Ja és belváros közepén is simán volt, hogy gondolt egyet, és ő most mezítláb fog sétálni, amíg tündéül dumál a nagyvilágba. Bizarr volt, nagyon.

(Mondom ezt annak ellenére, hogy én kedveltem többé-kevésbé.)

Ha te is ilyen vagy, akkor érthető, hogy senki nem értékeli a dolgot.

2017. jún. 9. 11:39
 24/25 anonim ***** válasza:

Sajnos a tündék már kimentek a divatból és ezen okból a mai hölgyek nem is értik a nyelvüket. Hiába hangzanak el tőled a világ legszebb bókjai nekik, ha ők csak ezt hangok számukra értelmezhetetlen kombinációjaként tudják felfogni.

Azonban lehet mégis akad egy-két kivétel. A tündék világa még mindig közelebb áll a lányokhoz, mint mondjuk a klingonok (Nem is értem miért)

Szóval ha egy lány láthatólag minimális érdeklődést is mutat a téma iránt, akkor engedd előtte szabadjára nyelvtudásod.

És persze Gul'kafh an'shel. Yoq'al shn ky ywaq nuul.

2017. jún. 9. 17:34
 25/25 anonim ***** válasza:
Amúgy le vagytok maradva, mostanság a dothraki a menő, még egyetemi szinten is. :)
2017. jún. 9. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!