Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem értékelik a lányok, amikor felvillantom a tünde nyelvtudásom?
Figyelt kérdés
Garo arad vaer2017. jún. 9. 00:51
11/25 anonim válasza:
9. Gratulalok! Csak a magyar nem megy neked, azt meg egy picit muszaj lenne gyakorolnod. :P :)
12/25 A kérdező kommentje:
Bado na Ennorath!
2017. jún. 9. 02:10
13/25 anonim válasza:
11. Azt nem is említettem, hogy magyarul tudok. ;)
30/f
14/25 anonim válasza:
Ez mekkora királyság! :D ha csaj lennék nekem bejönne :D még ha csak random kitalálod is amit írsz, jól néz ki xD
15/25 anonim válasza:
Hát ha szex közben tündéül szólnál hozzám, a kanapén aludnál.
16/25 anonim válasza:
15. Akkor is, ha Tündének szólítana ? :D
30/f
17/25 anonim válasza:
Engem is idegesítene ha olyan nyelven vartyogsz,amibőlb egy mukkot sem lehet érteni.
18/25 anonim válasza:
Azért nem értékelik, mert egy tündéül vartyogó hobbit elég nevetséges.
19/25 anonim válasza:
Mert csak Darnassian-t beszélünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!