Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van normális, épkézláb nője azoknak a huszonéves srácoknak, akik max. Nettó 120-150 ezreket keresnek?
Nem provokáló kérdés akar lenni, csupán érdekelne, hogy statisztikailag mennyit lendít előre egy minimum 300 ezres nettó fizetés egy 150 ezres nettó fizetéssel szemben, ha a nők párválasztási szokásait nézzük?
Mert akárhogy is nézzük, egy magára adó, vállalhatóan kinéző nő 25 évesen még biztosan többet akar, mint egy nettó 150 ezret kereső srác mellett szerényen éldegélni. Ha élni akar, akkor azért kell több anyagi forrás, ha pedig családot, akkor azért – na de akkor mi van a viszonylag kis keresetű átlag srácokkal? Nekik mennyire vannak sikereik a korukbeli nőknél? (Azt most hagyjuk, hogy tizenéves csitriket hajtanak.)
"Dubaiba,Sárvár Spirit,Ultra all inclusive tengerpartos nyaralás,vágysz példàul egy Volvo.S90-re vagy Audi A5-A7-re.
Olyan dolgokra amik hatalmas élményeket adnak."
Ahogy érzed, nekem semmilyen élményt nem ad egy Audi vagy egy Volvo ("apósnak" az van, alig várom, hogy átszállhassak belőle a kis Mazdánkba.. nem rossz, de semmi extra)
Dubai meg mivel tud több élményt adni, mint pl. Marokkó?
Minőségi ruhák? A cipőink így is minőségiek, és a kabátok, a többi ruhában nem igazán hiszünk, hogy a több tízezres többet érne - a H&M-es póló ugyanazt tudja, mint a Desigual.
Voltam már 4-5 csillagos szállodákban, rommá untam magam. Életem legjobb wellnessezős országon belüli hétvégéjét egy 3*-os helyen töltöttem, óriási élmény volt, mert mi azzá tettük.
Az ultra all inclusive meg konkrétan taszít - ha már elmegyek valahova, szeretek helyi ínyencségeket megkóstolni, minél több étterem főztjét, nem a szálloda konyhájának a remekművein élni végig.
Nem nagyon tudsz olyat írni, amit jelenleg anyagilag engedhetünk meg magunknak, és én különösebben nagy élménynek tartanám :D Oké, talán egy Cosmo birtoklása, de az nem is a pénzen múlik igazán.. az a kocsi nem egyszerű halandóknak való :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!