Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van normális, épkézláb nője...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van normális, épkézláb nője azoknak a huszonéves srácoknak, akik max. Nettó 120-150 ezreket keresnek?

Figyelt kérdés

Nem provokáló kérdés akar lenni, csupán érdekelne, hogy statisztikailag mennyit lendít előre egy minimum 300 ezres nettó fizetés egy 150 ezres nettó fizetéssel szemben, ha a nők párválasztási szokásait nézzük?

Mert akárhogy is nézzük, egy magára adó, vállalhatóan kinéző nő 25 évesen még biztosan többet akar, mint egy nettó 150 ezret kereső srác mellett szerényen éldegélni. Ha élni akar, akkor azért kell több anyagi forrás, ha pedig családot, akkor azért – na de akkor mi van a viszonylag kis keresetű átlag srácokkal? Nekik mennyire vannak sikereik a korukbeli nőknél? (Azt most hagyjuk, hogy tizenéves csitriket hajtanak.)

2017. jún. 8. 18:27
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
68%

#28 és te miből keresel ennyit? mert az írásodban csak azt ecsetelted, hogy a párodtól mit vársz el.

nem mindenki várja el a luxust és nem is akar világot látni. Ez nem szülői belenevelés.

2017. jún. 8. 21:39
 32/46 anonim ***** válasza:
Neked van kibuvod 25 evesen. De azert remelem 30 evesen sikerulni fog akar tobb is. Mondjuk en diakmunka kozben ismertem meg sok embert es igy tudtam valogatni munka teren is diploma utan.
2017. jún. 8. 21:40
 33/46 anonim ***** válasza:
74%
En egy cegnel dolgozom, ezen kivul pedig van egy masodallasom. Nem dolgozom halalra magam, de azert haztartas mellett nem konnyu es hetvegente mindig ellatogatok a szuleimhez. Szoval nem sok szabadidom van. Valamit valamiert. Lesz jo kis alapom, mellette elek :)
2017. jún. 8. 21:44
 34/46 anonim ***** válasza:
100%

De miért csak milliókból lehetne világot látni? Oké, elfogadom, hogy sokak szerint proli dolog, hogy mi kempingezni járunk, sátorozunk, kocsiban alszunk, kirándulunk, nem 5 csillagos hotelekbe járunk, de egyrészt van, akit az tesz boldoggá, másrészt meg simán mentünk wellness hétvégékre meg étterembe meg minden, mikor még csak 140+60 volt az összes bevételünk...

Ja, és mindketten kiegyensúlyozottak vagyunk, igényesen nézünk ki, meg minden.

Minek kéne mindenkinek 2millás fizu ahhoz, hogy jól érezze magát?

2017. jún. 8. 22:13
 35/46 anonim ***** válasza:
100%
Milliokbol? Ahhoz, hogy jol elj, fejenkent kell keresni 200-300E Ft-ot. Lehet keveset irtam. Akkor mar lehet kertes haz, nyaralas, ha van idod es kedved, beulsz etterembe, van autod, alapithatsz csaladot es felre tudsz rakni is. Lehet tombhazban elni vagy albiban, buszozni es kuporgatni persze, en ezen is atestem es voltam/voltunk igy a kezdeteknel. De orokke...
2017. jún. 8. 22:33
 36/46 anonim ***** válasza:
100%

28-as sajnos a magyarok 90%-a 120e-nél nem làt tovàbb,150e màr isteni fizetés nekik.

Eléggé szomorú,hogy ilyen az igény szint.

Nincsenek céljaik,fogalmuk sincs mit akarnak.

Kérdezz meg 20 férfit,18-nak fingja sincs,ellébucol vmi kamu büfészakon aztàn mehet a mekibe.

Sajnos.

2017. jún. 8. 22:33
 37/46 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy hamar feladjak es elkeserednek egy ido utan. De tovabb kell allni, ha nem megfelelo a munkahely. Csak a biztos sz@r allast kevesen adjak fel egy bizonytalan miatt, ami akar esetleg jo is lehetne.
2017. jún. 8. 23:00
 38/46 anonim ***** válasza:
52%

Mint írtam:

- van kertes ház (már csak egy festésre, apróbb kipofozásra és bebútorozásra vár)

- van autó (ráadásul olyan, amit szeretünk, nem egy széthullófélben levő tragacs... és most gondolkozunk egy wankeles régi autón, ami azért költséges)

- járunk étterembe, nyaralni (most hamarosan pl Észak-Afrikába megyünk, szóval a "nyaralás" nem csak a májkrémeskenyér-evős balatoni kiruccanást takarja - bár mi azt is élvezzük :)

- van félretett pénzünk

Komolyan érdekel, hogy mi a fittyfenére kell több pénz? Apámék fejenként hazavisznek millió körül. És? Nincs is idejük költeni, és rámennek az idegeik a stresszre amit a munkájuk okoz. Évi 2 hétre elmennek nyaralni, és kész. Akkor már inkább megyek minden hétvégén sátorozni a Duna partjára, és vagyok boldog és nyugodt. Életem legjobb döntése volt, hogy eljöttem tőlük. Hiába tojnak pénzt, nem tett boldoggá.

2017. jún. 8. 23:35
 39/46 anonim ***** válasza:

#32: Én is nagyon remélem, mert külföldön ennyiből nem élnék meg. Itthon szerzek pár év gyakorlatot és dobbantok. Olyan dolog miatt is, amit írtál: Ha van ismerőse az embernek, jó munkát talál. Ha nincs, akkor hiányszakmában is szerencse kell.

#36: Nem az igény szint miatt örülnek ennyinek, hanem mert ilyen rosszak a fizetések. A céltalanságot inkább ott látom nőnél és férfinál is egyaránt, ahol nincs semmi pozitív minta. Ahonnét jöttem, ott is ez van. Sorban elvált családok, alkoholista idősek és fiatalok, egyszerű munkások, kis fizetéssel. Egyetemen többségében csak jó mintát látok. Jó anyagi hátterű és támogató család, előre lefektetett életút, tanulni tanított gyerekek.

2017. jún. 8. 23:44
 40/46 anonim ***** válasza:
0%

38-as pl ha több és egzotikusabb helyre akarsz menni.

Pl:Dubaiba,Sárvár Spirit,Ultra all inclusive tengerpartos nyaralás,vágysz példàul egy Volvo.S90-re vagy Audi A5-A7-re.

Olyan dolgokra amik hatalmas élményeket adnak.

Ilyen dolgokra kell a sok pénz.

Vagy ha nagyon minõségi ruhàkat vennél.

Plusz tovább fejlõdésre is kell pénz,tréningek,tovàbbképzések.

2017. jún. 9. 00:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!