Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak a szexre hajtott?

Figyelt kérdés
Egy pasi nagyon nyomult, levakarhatatlanul írt, hívogatott, bókolgatott. Kb már fulladoztam ettől az egész mézes mázas maszlagtól, amikor megkértem, hogy kicsit vegyen vissza, mert sok ez nekem. Azóta egyáltalán nem ír...ebből arra a következtetésre jutottam, hogy mihamarabb meg akart dönteni, meg se akart ismerni igazából.
2017. jún. 7. 20:07
 1/4 Noblesse Oblige ***** válasza:
vagy megsértődött!
2017. jún. 7. 20:24
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem udvarolt a saját stílusában, ha meg akarna dönteni nem csinálta volna ezt.
2017. jún. 7. 20:36
 3/4 anonim ***** válasza:

Lehetz tényleg csak ez volt a stílusa. De ha ez nekd sok volt és tényleg akart téged, akkor ehhez neki alkalmazkodnia kell.

Szóval annyira mégsem akart, hogy emiatt picit változzon..

2017. jún. 7. 21:19
 4/4 anonim ***** válasza:
attól függ, lehet, hogy úgy érzi, hogy zaklatásnak vetted és "inkább nem piszkálja a szart míg nem büdös" főleg ha kollégád ....
2017. jún. 8. 00:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!