Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csak szexre hajtott nálam, lehet még köztünk valami?
Figyelt kérdés
Csak szexelni akart velem egy srác, de nekem ő nagyon tetszik, sőt talán érzek is iránta valamit, hiányzik nekem, szerettem vele lenni. Összevesztünk valamin, nem beszélünk már egymással. Lehet ebből valami egyszer később? Mert ha szexre akart, akkor csak bejöttem neki, tehát miért ne jöhetnénk össze valamikor, nem? :/2013. jún. 16. 17:14
1/4 anonim válasza:
ha kellesz neki akkor megkeres és küzd. ha nem akkor meg nem kár érte.
2/4 anonim válasza:
jobb ha elfelejted mielőtt nagyot koppansz
3/4 anonim válasza:
Szexelni akart, nem jött össze, ráadásul össze is vesztetek, nem hiszem, hogy ennek lenne jövője. Max egy szexkapcsolatot ajánlhatsz fel neki, de az meg neked nem lenne jó.
És még mielőtt kiírod a következő kérdést, nem, nem fog beléd szeretni csak azért mert megdughat
4/4 anonim válasza:
Komolyan, ti ilyenkor mit vártok? Aki csak meg akar titeket baszni, az nem akar járni veletek. Fogjátok már fel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!