Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 3 hónapig udvarolgatott,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 hónapig udvarolgatott, elvitt randizni stb de csak le akart fektetni. Miért hajtott eddig?

Figyelt kérdés
Nőcsábászról van szó és én egy átlagos csaj vagyok, visszafogott stb. De 3 hónapig minek bajlódott velem? Amúgy nem sikerült neki és dobott.
2013. máj. 5. 23:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Mert le akart fektetni. :)
2013. máj. 5. 23:02
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Biztos szép vagy és nem sajnálta rád az időt. De én rühellem az ilyen kcsög embereket, miattuk vagyunk rosszul megítélve mi rendes férfiak.:S
2013. máj. 5. 23:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Mert nem volt más lány célba véve, illetve lehet, hogy kedvelte a társaságod, de érzelmek nélkül csak dugni akart.
2013. máj. 5. 23:05
 4/7 Johnny B. Goode ***** válasza:
Nemes vad lehettél a számára :)
2013. máj. 5. 23:08
 5/7 A kérdező kommentje:
De még olyanok is hogy amúgy tiszta mocskosszájú, de előttem soha semmi káromkodást nem csinált. Vagy az hogy nagy bagózós, és ha találkoztunk akkor sem gyújtott rá, és előtte sem hiszem, mert mindig jó illatú volt. Ehhez képest miután dobott, találkoztam vele, és kezében a cigi + olyan szinten büdös cigiszagú volt, hogy iszonyat.
2013. máj. 5. 23:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Mert 3 hónapig kéretted magad. Ha első percben lefeküdél volna, már rég nem aggódnál.
2013. máj. 6. 00:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Az ilyeneknek minél több trófea kell + még élvezik is, ha egy zsákmányt nehezebben tudnak elejteni.
2013. máj. 6. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!