Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randin fürdőbe akart vinni....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randin fürdőbe akart vinni. Szexre hajtott csak?

Figyelt kérdés
1 randi séta volt. 2 randin már fürdőbe akart vinni, fürdeni meg szaunázni, de mondtam hogy ne. Helyette kajálni voltunk, következőn moziban, megint sétálni stb. Nem próbálkozott be nálam a szexel, de 5 randi után dobott engem. Szexre hajtott?
2013. máj. 1. 16:10
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Ja a fürdős dolog még márciusban volt mikor hideg volt.
2013. máj. 1. 16:11
 2/11 anonim ***** válasza:
szextől függetlenül, nekem nagyon tetszene ilyen fürdős randi. csak tudom, nem ilyennel kell kezdeni.
2013. máj. 1. 16:12
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem csodálom,most mi van a fürdőben,meg szaunában?? Biztos nem dugott volna meg ott! De ha ennyire szégyenlős vagy,hogy még fürdőruhában sem láthatott,mikor lett volna több?
2013. máj. 1. 16:12
 4/11 anonim ***** válasza:
Szerinted a fűrdőben/szaunában akart volna gerincre vágni ? Nem kellene mindent túlgondolni. Ha nem probálkozott be semmivel, akkor nem szexre hajtott. Aki szexre hajt ha nem is az elsőn de beprobálkozik...
2013. máj. 1. 16:13
 5/11 A kérdező kommentje:
Na de a 2. randin? Meg elég problémás a bőröm, csúnya ekcémám van, nem szívesen mutogatom + nem vagyok megelégedve magammal na...
2013. máj. 1. 16:14
 6/11 anonim ***** válasza:
Akkor elöbb fogadd el magad,hogy olyan vagy amilyen,meg tegyél szert egy kis önbizalomra,és utána pasizz,meg randizz!
2013. máj. 1. 16:16
 7/11 A kérdező kommentje:
Nyilván nem ott akart megd*gni, de azért szerette volna megnézni jobban a testem gondolom. Na jó attól is féltem hogy ha meglát fürdőruhában nem lesz 3. randi :D Én nem vagyok megelégedve a testemmel...Elsősorban a bőrömmel.
2013. máj. 1. 16:16
 8/11 anonim ***** válasza:

Attól féltél, hogy nem lesz 3. randi, de így meg nem lett 6. randi. Jobban jártál?

Tessék bízni magadban, mert az önbizalomhiány az süt az emberből, senki nem szeret negatív kisugárzású nővel együtt lenni, aki tele van komplexusokkal!

2013. máj. 1. 18:05
 9/11 A kérdező kommentje:

Jó, igazad van, hülye voltam. Ha minden jól ment volna elvileg meztelenül is látnia kellett volna...

Meg mondott is olyat hogy "Fürdőruhás képet kellene önéletrajzban küldözgetnem" pedig nem látott úgy, akkor lehet bejöttem volna neki...Ja meg azt is mondta hogy "ha kövér lennél nekem akkor is szexi lennél" szóval lesz*rta volna sztem hogy milyen vagyok fürdőruhában...

2013. máj. 1. 21:04
 10/11 anonim ***** válasza:

Ezt most sokszor mondogasd magadnak!!!! És a következő kapcsolatba már ne komplexusokkal indulj.

(Amúgy, ha amúgy nagyon vonz a pasi, én bizony megtenném a helyedben, hogy ezt, ahogy itt nekünk elmondtad, elmondanám neki is. Tényleg!)

2013. máj. 1. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!