Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azok a pasik akik siránkoznak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a pasik akik siránkoznak itt, hogy nincs párkapcsolatuk, valóban megtesznek mindent? Leszólítanak 20-30 csajt naponta?

Figyelt kérdés

Nem azt mondom, hogy gyúrd ki magad Schwarzeneggerre és legyél egy tőzsde mágus egy arab olajsejk pénzével és majd lesz barátnőd. De azok akik itt siránkoznak, egyáltalán kezdeményeznek eleget? Naponta igenis le lehetne szólítani legalább 20 csajt, ehhez nem kell semmi extra dolog. Nem kell fantasztikus külsővel rendelkezni vagy eszméletlenül gazdagnak lenni.

Sokan csak neten próbálkoznak, ott valóban szét is küldenek egy csomó levelet. Igen ám, de ott egy átlagos lány is manapság már napi 100+ levelet kap, ennyit képtelenség elolvasni, ezért a netes társkeresés a férfi részéről nem számít valódi társkeresésnek, tehát ha egy férfi neten ismerkedik, azzal még önmagában véve az égvilágon semmit nem tesz azért, hogy barátnője legyen.

Az itteni siránkozó pasik vajon leszólítanak ÉLŐBEN napi 20-30 csajt?

2017. jún. 7. 14:10
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok siránkozós, nőgyűlölő, általában csendes megfigyelő vagyok. Próbálok itt is ellesni 1-2 dolgot, hátha hasznos lesz, de most írnom kell. 20-30 csaj? Egy nap? :D Menjek végig a 6-os villamoson és minden 18-25 közötti lányt szólítsak meg, hogy talizunk-e? Ebbe amúgy belegondoltál? Amúgy nyilván az a férfi aki szeretne maga mellé egy barátnőt, az olyat szeretne, aki tetszik is neki. Attól, hogy nem vagyok népszerű férfi a nők körében, attól még nem fogok csak azért összejönni egy nővel, mert van puncija. Tényleg tenni kell a sikerért, de valamikor úgyse jönnek ám össze a dolgok. A párkeresés nem olyan, mint egy videojáték, hogy fejlődsz és a végén nyersz, szóval kapsz egy számodra vonzó csajszit. Meg most lehet lepontoztok, de azt se értem, hogy miért gondolja bárki, hogy elmegy 3-4 kört futni aztán, akkor már sikeres lesz. Hát lehet, hogy önmagát fejleszteni fogja, dehogy nem jár együtt a sportolás a nagyobb eséllyel, az is tuti. Ha valakinek nem tetszik az arcod, akkor nem tetszik, lehet bármilyen tested, vagy akár továbbmegyek, lehet bármilyen személyiséged, akkor sem fog veled összejönni. Hozzáteszem ez normális, hiszen én se jönnék össze olyan lánnyal, aki nem tetszik, de nem is hangoztatom, hogy összejönnék csak azért egy lánnyal, mert kedves. 23/F
2017. jún. 7. 16:06
 22/39 anonim ***** válasza:
14-es vagyok. Becsültesen dolgozok, normális ember vagyok stb,de ezzel semmit nem érek el ilyen téren,ha rajtam kívül másik 25 is ilyen tulajdonságokkal rendelkezik, ráadásul 1000-szer jobban néz ki mint én, persze,hogy őt fogja választani a nő, amit megértek,hiszen mindenki azt választja aki a számára a legjobb. Nem is a nőkkel van nekem bajom,hanem az élettel,hogy ilyen fejet bírt csak összehozni nekem. Ha osztályoznom kellene ezt a "művet" egy halovány egyest adnék rá. Levágni aztán bedobni az első kukába,ahova való.
2017. jún. 7. 16:07
 23/39 anonim ***** válasza:
43%
Én sokat leszólítottam, elutasítottak, aztán depresszió alakult ki és gyógyszert írtak föl rá. Mentálisan nem biztos hogy bírni ugyanúgy akár napi néhány elutasítást évekig.
2017. jún. 7. 16:22
 24/39 anonim ***** válasza:
58%
Ez olyan mintha azt írnád "Akik siránkoznak, hogy nincs pénzük miért nem mennek biztosítási ügynöknek és tukmálnak telefonon napi 14 órát idegeneknek?"
2017. jún. 7. 16:32
 25/39 anonim ***** válasza:
Telefonkönyvből telefonálva
2017. jún. 7. 16:33
 26/39 anonim ***** válasza:
43%
Ha te naponta négyet leszólítanál akik csúnyán elküldenek lehet elsírnád magad az ötödiknél.
2017. jún. 7. 16:39
 27/39 anonim ***** válasza:
43%

#21:

Ki beszél 3-4 körről? Ha edzel, edz komolyan. Az meg nem 3-4 kör.

#22:

Láttam én már nagyon csúny, de jó testű pasast nagyon jó nővel. A testeden meg tudsz edzeni.

#26:

Attól vagy férfi, hogy a 100.-nál sem sírod el magad. Menni kell előre. Ha más nem, előbb-utóbb szerencséd lesz.

2017. jún. 7. 17:08
 28/39 anonim ***** válasza:
27-es, képletesen értettem. Én 4 éve edzek, fogytam anno 40 kg-ot, szóval nem 3-4 kört futottam. Arra akartam rávilágítani, hogy ne azért eddzen valaki, hogy csajozzon, mert az ég világon nem garantálja semmi, hogy úgy betud csajozni. Ha meg csak ez a célja az edzéssel, és nem jön össze, akkor abbahagyja az edzést, és megette a fene az egészet.
2017. jún. 7. 17:18
 29/39 anonim ***** válasza:

"Leszólítanak 20-30 csajt naponta?"

Nem! Millió okból nem!

-- Nem lyukat akarok, hanem egy nőt, aki tetszik, akit vonzónak találok külsőleg, és akinek a jelleme is bejön. 20-30 csajt csak az szólít le, aki csak dugni akar, és kb mindegy neki, hogy ki a nő (btw szerintem összesen nem találkozom 20 nővel egy nap, ha nem állok neki a BKV-tól a boltig mindenhol minden nőt leszólítani)

-- Nem vagyok pszichopata. Ha napi 20-30 elutasítást kapnék, és ennek ellenére heteken-hónapokon át folytatnám, akkor azt hiszem az megviselne eléggé. Akit ez nem tesz taccsra, az valószínűleg komoly pszichés problémákkal küzd.

2017. jún. 7. 18:37
 30/39 anonim ***** válasza:
43%
Ilyen erővel "Aki rinyál hogy nincs sok pénze és nem tud dolgozni, miért nem vesz egy porszívót és csönget végig napi 150 lakást?"
2017. jún. 7. 19:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!