Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azok a pasik akik siránkoznak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a pasik akik siránkoznak itt, hogy nincs párkapcsolatuk, valóban megtesznek mindent? Leszólítanak 20-30 csajt naponta?

Figyelt kérdés

Nem azt mondom, hogy gyúrd ki magad Schwarzeneggerre és legyél egy tőzsde mágus egy arab olajsejk pénzével és majd lesz barátnőd. De azok akik itt siránkoznak, egyáltalán kezdeményeznek eleget? Naponta igenis le lehetne szólítani legalább 20 csajt, ehhez nem kell semmi extra dolog. Nem kell fantasztikus külsővel rendelkezni vagy eszméletlenül gazdagnak lenni.

Sokan csak neten próbálkoznak, ott valóban szét is küldenek egy csomó levelet. Igen ám, de ott egy átlagos lány is manapság már napi 100+ levelet kap, ennyit képtelenség elolvasni, ezért a netes társkeresés a férfi részéről nem számít valódi társkeresésnek, tehát ha egy férfi neten ismerkedik, azzal még önmagában véve az égvilágon semmit nem tesz azért, hogy barátnője legyen.

Az itteni siránkozó pasik vajon leszólítanak ÉLŐBEN napi 20-30 csajt?

2017. jún. 7. 14:10
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
81%
Nem, ők már 100000 nőt leszólítottak és mindegyik megalázta őket, ígyár joguk van itt szidni minden nőt evör és postán várni a neki járó csajt, amit segélyként küld a kormány.
2017. jún. 7. 14:31
 12/39 anonim ***** válasza:
28%

"Vagy barátnőt keres vagy kifogásokat, de a kettő egyszerre nem megy."

De nem érted a fő problémát. :D Ezeknek a férfiaknak nem a nőhiány a legnagyobb problémájuk, hanem az, hogy egy igazságtalan világban ők a rossz végén vannak a dolgoknak. Ezért rinyálnak. Ezt csak akkor tudnád megoldani, ha igazságossá tennéd a világot.

Én most nem ezeket a pasikat védem, mert a legtöbb tényleg elfogadta, hogy minden nő szemét és ő az áldozat, én csak azt írom, hogy ez a megoldás, amit felvázoltál, nem jó.

2017. jún. 7. 14:34
 13/39 anonim ***** válasza:
75%

Azért maradjunk kedves a realitás talaján.

Először is az emberek - nemcsak a férfiak - nem szívesen veszik az elutasítást.

Márpedig ha elkezdesz random leszólítani csajokat, akkor bizony sanszos az elutasítás. Ma már nem azt a világot éljük, ahol ez természetes, ezért ezt a nőknek sem veszik annak, így még ha megfelelő módon, udvariasan mész oda, ha még a külsőd is oké, egy nő akkor is kevés eséllyel fog egy ilyen hirtelen ismerkedésre pozitívan reagálni, feltéve természetesen ha szabad.

Ahogy a mostani társadalmi berendezkedés dogmája rávetül az emberekre, úgy veszem észre, hogy olyan nők is, akinek fiatalságuk aranykorát élik is beleragadnak több éves kapcsolatokba, még ha az olyan középszerű is.

Ha egy közösségbe jársz, és ott van valami alapismeretség, az már valóban jobb kiindulópont, de egy közösségben ritka, hogy 20-30 csajjal alapismeretségben vagy, nemhogy naponta...

Továbbá sajnos közösségben is könnyen előfordul, hogy a nőnek ugyan szimpatikus az ürge, de ilyen vagy olyan okból kifolyólag nem akar ismerkedni, persze a szimpátiát nehéz palástolni így azt a másik fogja, bepróbálkozik, kap egy elutasítást és ott áll értetlenül, hogyha egy olyan nő, akin egyértelműen érezte a szimpátiát is visszautasítja, akkor hol vannak azok a biztos kapaszkodók amik mentén el lehetne kezdeni ismerkedni.

Amit látok a mai világban, ebben az országban, hogy ez az ismerkedés dolog és párkapcsolatkeresés teljesen szétcsúszott, és olyan irányba tart, aminek a vége nem vezet jóra.

2017. jún. 7. 14:36
 14/39 anonim ***** válasza:
68%
Majd odamegyek 20-30 csajhoz,hogy azt hallgassam,hogy nem vagyok az esete, már van barátja,vőlegénye,akárkije. Ennyire hülye nem vagyok. Különben ha egy átlagos lány is kap 100+ levelet netes társkeresőn,akkor az is benne van a pakliban,hogy élőben is leszólítják rajtam kívül ép elegen ahhoz,hogy másnak adjon esélyt ne nekem. Ugyanott tartanék,ha neten ismerkednék,az az sehol.
2017. jún. 7. 14:46
 15/39 anonim ***** válasza:
75%

Napi 20-30 csaj azért nekem is húzósnak tűnik:), de a kérdezőnek valahol igaza van.

A csajozás és a vállalkozás indítása tipikusan olyan dolgok, ahonnan nincs visszaút, amit nem lehet feladni, akkor sem ha nagyon keserves eleinte.

Az rinyálókban azt nem értem, miért nem kezd el valamit sportolni. Nagyságrendekkel növeli az esélyeket. Ha igazán rafkós valaki, olyan sportba kezd, amit nők is csinálnak, pl futás, vívás, fitnesz, atb.

Sokszor itt szerintem az is gond az ilyen pasiknál, hogy lehet egy fitnesz klubba semmerne bekopogni, hogy járhat-e oda oda férfi. Az ilyen gátlásokat le kell küzdeni, különben az életben nem lesz nőd, későbbmeg gyereked.

Azt is kell felejteni, hogy égő ha elutasít egy csaj. Miért lenne égő? Tenni kell mások véleményére, ott kezdődik minden.

És azért ha valaki gátlásos és remegő hangú, akkor ne egybúl a falu legdögösebb macskáját akarja felszedni, mert az nem fog úgysem menni.

De sok kitartással, pici realitásérzékkel bárki sikert érhet el.

2017. jún. 7. 14:55
 16/39 anonim ***** válasza:

#14:

Legyen már némi önértékelésed. Először magaddal kel letisztáznod, hogy igenyis jó vagy te egy átlagos lánynak. Mert pl becsületes vagy, rendesen dolgozol, vagy jól tanulsz vagy akármi. Nem szabad ilyen alacsonyra tenni az önértékelésed.

2017. jún. 7. 14:57
 17/39 anonim ***** válasza:
36%

5-ösnek: Köszönöm a bókot, nem minden nap kapok ilyet :)

(De valószínűleg élőben nem lenne ekkora arcod.)

2017. jún. 7. 15:15
 18/39 anonim ***** válasza:

Ez a 20-30 csajt naponta ez elég gázosan hangzik azért :D

Én a legtöbb barátomat a hobbijaim kapcsán ismertem meg, vagy volt akit egy közösségből, vagy épp munka kapcsán...

Egyszerűen a rinyálás helyett tenni kell valamit, talán nem is elsősorban a csajok, hanem önmaguk miatt.

Legelső hogy kimozdulni otthonról, nem pedig begubózni a sarokba sírni. Kezdeni valamit magával, eljárni ide-oda, ami érdekli, ez lehet sport (mondjuk ne súlyemelés), kirándulás, bicajozás, kézműveskedés, tényleg bármi, amivel már önmagának is örömet okoz, és ott az már csak szinte mellékes lesz hogy vannak csajok is, akik haverkodnak vele 😊

2017. jún. 7. 15:22
 19/39 anonim ***** válasza:
36%
Én úgy érzem minden tőlem tellhetőt megteszek.
2017. jún. 7. 15:34
 20/39 anonim ***** válasza:

#19:

Konkrétan mit teszel a sikerért?

2017. jún. 7. 15:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!