Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiatalabb pasik, tud vonzó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatalabb pasik, tud vonzó lenni a ducibb alkat? Én már sok lennék?

Figyelt kérdés

Mindig is teltebb voltam, de most gimi utolsó évében még jobban elhíztam és minden rekordot megdöntve elértem a 80 kilót (161 centi vagyok).

Ilyen alkattal lehetek még vonzó? Kort is írjatok!

Szeretnék fogyni, de az azért nem megy pár hét alatt.

19/L

2017. jún. 7. 10:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
52%

Én biztos kiszúrtalak volna a folyosón! :) Viszont egy ideje már nem vagyok gimis.

23/F

2017. jún. 7. 11:19
 12/20 anonim ***** válasza:
72%
Azért ne legyünk már álszentek. Jönnek itt a nagy bölcs hozzászólók, hogy nem a külső a lényeg, a belsődért fognak megszeretni, csak magadnak akarj tetszeni stb. Ugyan már. Nekem nem azért nem tetszik egy kövér nő, mert felszínes vagyok. Igenis fontos a külső, mivel a nagyon elhízott emberekről nekem az jön le, hogy nem foglalkozik magával, vagyis igénytelen saját magára. Nem a csont sovány, topmodell alkatról beszélek. Lehet kis felesleg rajta, az egyáltalán nem zavar. De +20 kg az rengeteg és valljuk be, nem tetszetős. Miért lennék olyan nővel, akinek nincs igénye arra, hogy normálisan nézzen ki, amikor én próbálok odafigyelni magamra?
2017. jún. 7. 11:24
 13/20 TTP80 ***** válasza:
70%
Máig visszasírom a 160 centis 80 kilós nagy szerelmemet, akit vonzónak tartottam, a stílusa, hangja, stb. miatt. Lehetsz vonzó ilyen alkattal, de ha téged zavar, akkor tegyél érte, hogy lemenjen pár kiló. Áldozz pénzt bio rezonanciás vizsgálatra, valószínű, hogy pajzsmirigy alultermelésed van, ami miatt feljött hirtelen ennyi. Étkezésen változtatsz és le fog menni. Vannak hasznos tornás videók, elhatározás és kitartás kérdése, szorítok. Nekem sikerült anno 30 kilótól megszabadulnom. Hajrá... 37F
2017. jún. 7. 11:33
 14/20 anonim ***** válasza:
51%

Figyelj, ezt így nem lehet megmondani. Az, hogy mennyi a súlyod meg a magasságod az egy dolog. Nem mindegy, hogy hogyan oszlik el rajtad a súlyfelesleg, és a szimpátia szempontjából nagyon fontos a kisugárzásod is.Ha 52 kg lennél sem biztos,hogy olyan nagyon vonzó lennél.

A fogyókúrát elkezdheted, sőt tanácsos is, de az a legfontosabb, hogy szeresd magad,hogy nőnek érezd magad, és akkor le sem tudod majd vakarni az érdeklődő férfiakat.

Hidd el tudom mit beszélek, mert én is egy teltebb nő vagyok és vonzódnak hozzám a férfiak, sőt kimondottan helyes, jóképű pasik:)

2017. jún. 7. 11:51
 15/20 anonim ***** válasza:
51%
Attól függ, milyen az arcod, lábaid formája. Arányos-e, vagy mindened pufók, pl. kézen ujjak. Mindenesetre nem szimpi az, aki egy ideig jól tartja magát, majd elhízik, számomra lusta, kitartást és következetességet nem ismerő az ilyen ember. Ha férfiként én is sportolok heti 3x (futás), akkor hadd várjam el a sportot egy nőtől is. Igen, otthoni torna és mérsékletes evés mellé bőven oké. 18 évesen el vagy hízva, milyen leszel anyaként? Egészségedet is kicsinálod.
2017. jún. 7. 12:10
 16/20 anonim ***** válasza:
49%

Elég sok lehet itt a dagi nő, ha az összes válaszoló le van pontozva, aki szerint ez nem egészséges és főleg nem vonzó a plöttyedt, hájas comb, lógó has, befordult térdek. Gyakorlatilag 30 kg felesleg van rajtad, mert az ideális súly a testmagasság - 110. Nálad ez kb 50 kg.

Akár tetszik, akár nem, de a pasik 90%-ának ez túl sok. Ha te beéred a selejtes 10%-kal, akkor maradj ilyen. Ha jó pasit akarsz, és nem szeretnél 20 évesen cukorbeteg lenni, lihegni és izzadni, ha 10 fokot teszel a lépcsőn, akkor irány sportolni.

Nyilván én is le leszek pontozva, hisz az igazság fáj, nyilván jobb lenne azt hallani, hogy "nem számít a külső, nyugodtan tömd magad csokival, chipsszel, gyorskajával, tespedj otthon a tv előtt, egy igazi férfi úgy szeret, ahogy vagy", de mind tudjuk, hogy ez önámítás. Különben nem született volna meg ez a kérdés sem.

2017. jún. 7. 12:25
 17/20 anonim ***** válasza:
Így kép nélkül nehéz megválaszolni.
2017. jún. 7. 19:48
 18/20 anonim ***** válasza:
nézd, a molettséget nem vonzalomra mérik, hanem egészségre. Vannak pasik akik a köverekre izgulnak, de ez a súly nem egészséges
2017. jún. 8. 22:04
 19/20 anonim ***** válasza:
Kép alapján lehet megmondani, mert úgy látszik az eloszlása. Ha arányos vagy, akkor lehetsz.
2017. jún. 10. 03:14
 20/20 anonim ***** válasza:
Aktuális még ez a kérdés?
2019. júl. 22. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!