Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalabb pasik, tud vonzó lenni a ducibb alkat? Én már sok lennék?
Mindig is teltebb voltam, de most gimi utolsó évében még jobban elhíztam és minden rekordot megdöntve elértem a 80 kilót (161 centi vagyok).
Ilyen alkattal lehetek még vonzó? Kort is írjatok!
Szeretnék fogyni, de az azért nem megy pár hét alatt.
19/L
Én biztos kiszúrtalak volna a folyosón! :) Viszont egy ideje már nem vagyok gimis.
23/F
Figyelj, ezt így nem lehet megmondani. Az, hogy mennyi a súlyod meg a magasságod az egy dolog. Nem mindegy, hogy hogyan oszlik el rajtad a súlyfelesleg, és a szimpátia szempontjából nagyon fontos a kisugárzásod is.Ha 52 kg lennél sem biztos,hogy olyan nagyon vonzó lennél.
A fogyókúrát elkezdheted, sőt tanácsos is, de az a legfontosabb, hogy szeresd magad,hogy nőnek érezd magad, és akkor le sem tudod majd vakarni az érdeklődő férfiakat.
Hidd el tudom mit beszélek, mert én is egy teltebb nő vagyok és vonzódnak hozzám a férfiak, sőt kimondottan helyes, jóképű pasik:)
Elég sok lehet itt a dagi nő, ha az összes válaszoló le van pontozva, aki szerint ez nem egészséges és főleg nem vonzó a plöttyedt, hájas comb, lógó has, befordult térdek. Gyakorlatilag 30 kg felesleg van rajtad, mert az ideális súly a testmagasság - 110. Nálad ez kb 50 kg.
Akár tetszik, akár nem, de a pasik 90%-ának ez túl sok. Ha te beéred a selejtes 10%-kal, akkor maradj ilyen. Ha jó pasit akarsz, és nem szeretnél 20 évesen cukorbeteg lenni, lihegni és izzadni, ha 10 fokot teszel a lépcsőn, akkor irány sportolni.
Nyilván én is le leszek pontozva, hisz az igazság fáj, nyilván jobb lenne azt hallani, hogy "nem számít a külső, nyugodtan tömd magad csokival, chipsszel, gyorskajával, tespedj otthon a tv előtt, egy igazi férfi úgy szeret, ahogy vagy", de mind tudjuk, hogy ez önámítás. Különben nem született volna meg ez a kérdés sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!