Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férfiak folyton azt szajkózzák, hogy "az a jó, ha egy nőért küzdeni kell", akkor miért választják mégis szinte mindig a könnyen kapható nőket?
Mindig azt skandálják, hogy az a nő az értékes, aki nem adja könnyen magát, akit meg kell hódítani. De ha van egy ilyen nő és egy könnyűvérűbb típus, akkor hétszentség, hogy az utóbbit választják mégis. Ez a duma csak elméleti síkon hangzik jól, de a gyakorlatban mégsem működik?
A nőkről szokták mondani, hogy általában mást mondanak, mint amit valójában gondolnak. Ezek szerint ilyen a férfiaknál is lehet? Mi a véleményetek erről?
Kedves Kérdező!
"Mindig azt skandálják, hogy az a nő az értékes, aki nem adja könnyen magát, akit meg kell hódítani. De ha van egy ilyen nő és egy könnyűvérűbb típus, akkor hétszentség, hogy az utóbbit választják mégis. Ez a duma csak elméleti síkon hangzik jól, de a gyakorlatban mégsem működik? "
Ezt a címeres baromságot melyik női magazinban olvastad, vagy melyik amerikai film címmondata volt?
Ki a fene akar teperni? Maximum néhány elvetemült hülye idióta!
Az olyan nőknél, akik nem mutattak minimum egyenlő mértékű vágyat irányomban, vagy szándékosan, a látszatkeltés miatt húzták az agyam, úgy otthagytam, hogy ihaj! Kell a fenének egy álszent, ostoba liba!
26/F
Nőért küzdeni manapság.....Hol élsz te már bocsi?60-as években.Régen ez divat volt,manapság már nem az.Fordítva sem.Nem rég össze akart velem jönni egy csaj melóhelyemen.(Elmondása alapján még most is tetszem neki,láthatóan is.)Finoman többször elutasítottam,hogy csak barátok lehetünk,(mivel a nő nem tetszett nekem.)Egy ideig nyomult is,komoly kapcsolatot akart.Többször is mondta nekem.Aztán kicsivel később vette a lapot,hogy ő nekem semmilyen esetben sem kéne.
2 hét múlva már más pasi karjában láttam őt.Ennyi.
Manapság ez így megy.
Nos ezt a pasik kb 70%-a is így csinálja és ez teljesen érthető.Miért fusson olyan szekér után,ami nem veszi fel őt?Te is nőként csak a sértődöttet játszod itt.(Mint a sértődött srácok egy része.)(Durcáskodsz a semmire.)
/A maradék 4%-a a pasiknak az meleg./
/És van a bűvös 1% (lehet még ezzel is sokat mondtam), aki IGAZI FÉRFI. És egy nő nem csak arra kell neki hogy jól megdugja, hanem minőségibb kapcsolatra vágyik, tele szeretettel és érzelmekkel. Valamint nem jönne össze 1 éjszakára egy esze semmi d.u.gd meg jól ribivel, mivel neki a minőség a fontos. /
Mellesleg honnan állítod azt,hogy a pasik 4%-a meleg?
És honnan,milyen felmérés alapján állítod azt,hogy csak a pasik 1%-a igazi férfi és tényleg csak az a pár pasi komolyan vehető?
Tiszta badarság amiket írsz...Nézz előbb tükörbe és ne ítéld el a pasik nagy részét ismeretlenül,mert jóval több van egy százaléknál,aki komoly kapcsolatot szeretne csak maximum nem sikerül találnia normális lányt akár évekig.Ez persze fordítva is igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!