Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férfiak folyton azt szajkózzák, hogy "az a jó, ha egy nőért küzdeni kell", akkor miért választják mégis szinte mindig a könnyen kapható nőket?
Mindig azt skandálják, hogy az a nő az értékes, aki nem adja könnyen magát, akit meg kell hódítani. De ha van egy ilyen nő és egy könnyűvérűbb típus, akkor hétszentség, hogy az utóbbit választják mégis. Ez a duma csak elméleti síkon hangzik jól, de a gyakorlatban mégsem működik?
A nőkről szokták mondani, hogy általában mást mondanak, mint amit valójában gondolnak. Ezek szerint ilyen a férfiaknál is lehet? Mi a véleményetek erről?
Remelem parkapcsolatra es nem szexre gondolsz mert akkor az masik kategoria.
Nekem mikor udvarolt a parom hagytam magam, es en is viszonoztam, kerestem, hamar osszejottunk es nagyon jol kijottunk. Most hazassag elott allunk.
Szerintem az a normalis h ha tetszik valaki es szeretnek en is vele lenni akkor nem jatszom el a jegkiralynot. Nem erre megy ki a jatek. Akinek meg igen azt csak sajnalni tudom, keressen jatszotarsat :)
Mindig jót röhögök ezen a szövegen, mert a nőket akarja beoltani, de közben inkább a férfiakat degradálja. :D A párom bonyolultabb lélek ennél, a szex és a kaja csak kellemes plusz számára, ő továbbjutott az ösztönlény szinten, és büszke vagyok rá, hogy több igénye van, amiknek igyekezhetek megfelelni.
Amúgy kérdező, gondolom egyszerűen nem ugyanaz a két csoport. A haveri körömben a srácok között van, aki a könnyen kapható lányokra hajt, meg van, aki akár évekig is vár egy-egy hölgyeményre. Nyilván ha épp azok vannak jelen, akik a könnyű kalandokra hajtanak, akkor csak ezt hallom. Ettől még nem kiáltom ki hazugnak a brancs másik felét.
Ha meg küzdök, arra meg azt mondják hogy nyomulás, és ha az elején nem akar tőlem semmit, akkor engedjem el.
Most akkor hogy is van ez?
Az "alfahím" frázist felejtsük már el. Mindenkinek más jön be. Melyik a jobb pasi? A magas, szőke, babapopsi arcú, vagy pedig az izmos, délies, borostás macsó? (Most kiragadtam két sztereotípiát a "jópasik" kinézetéről) Ki dönti el? Az adott illető, akinek kell, hogy tetsszen. Nincs univerzális jópasi. Se univerzális jó nő. Mindenkinek más jön be.
Viszont szerintem konkrétan az emberek 100%-a szeretne olyan partnert, akit vonzónak talál. Férfiak is, nők is. Mi ebben a megdöbbentő, sokkoló, vagy rossz dolog? Gondolom te is attraktív partnert szeretnél magad mellé.
(Amúgy akinek válaszoltál, az se normális teljesen. Amit írt, az így van, de az arányok NAGYON mások, szó sincs 95%-nyi ösztönlényről, sokkal sokkal sokkal kevesebb ilyen van. Az én férfi ismerőseimnek legalábbis elenyészően kicsi része ilyen, mondjuk 20-ból 1 srác megy CSAK arra, hogy legyen a lánynak nagy melle, és legyen szex. Mindenki más kapcsolatot akar, és nem kizárólag a külső érdekli.
A válaszolót nagy csalódás érhette nemrégiben :D )
Hagyni időt az ismerkedésre, hódítani (oda-vissza), tenni egymásért tök jó dolog, ha megvan a szimpátia.
Ha az elején nem érdekled, akkor viszont creepy nyomulni.
Na jó, akkor tegyük tisztába a fogalmakat, mert itt elég sokan félreértették a dolgot. A "nőért küzdeni " dolog NEM azt takarja, hogy a nő eljátsza hogy közömbös, a pasi meg lohol utána, mint egy pincsi. Azt jelenti, hogy nem dől rögtön hanyatt, nem kínálja fel magát stb. Nem lehet csupán azzal levenni a lábáról, hogy valaki megpörgeti a ferrari kulcsait, vagy ígér fűt fát.
Energiát kell feccölni a megismerkedésbe (mindkét félnek teszem hozzá). Érdeklődni, beszélgetni kell,jobban meg kell ismerni a másikat, megadni a módját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!