Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezhet-e, hogy tényleg csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezhet-e, hogy tényleg csak a külsőm miatt nincs senkim?

Figyelt kérdés

Kezdeném azzal, hogy valóban nem vagyok matyóhímzés. A gigászi 173 centimmel és adoniszi sörhasammal valszeg nem tőlem nedvesedik minden bugyi. Oké, vettem.

Ettől függetlenül magamat nagyjából átlagosnak lőném be, amikor éppen inget veszek és meghagyom a kecskeszakállamat. De amikor társkeresőn még a nem túl dekoratív, átlagos vagy kicsit az alatti nők sem válaszolnak (akik nem véletlenül vannak ott), az utcán többször hallom, hogy rajtam röhögnek, illetve élőben az eddigi egyetlen próbálkozásom is azzal az indokkal lett visszadobva, hogy "bocs, de nem vagy az esetem", ott azért elgondolkodok azon, hogy jóval rondább vagyok, mint amilyennek látom magam.

23/F

2017. jún. 6. 18:49
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Én is ezeket írtam le neki régebben, és most megint elküldte ugyanazt a fotót, semmi változás. Amúgy van egy hasonló kinézetű ismerősöm, még idegesítő is, mégis csinos barátnői voltak/vannak. Szóval ha nem akarsz változtatni magadon, akkor próbálkozz inkább ismerősi társaságban társkeresők helyett, hátha ott sikerrel jársz.
2017. jún. 7. 23:46
 22/23 A kérdező kommentje:

Bocsi mindenkitől, akinek még nem válaszoltam, nem vagytok elfelejtve, csak az elmúlt néhány napban többet voltam utcán/vonaton/erdőben/bárhol, mint itthon. Ide is fogok írni majd egy hosszabbat. Egyelőre csak a #20-asnak válaszolok, mert rengeteg kérdés felötlött bennem a válasza kapcsán. Meg mert én szeretek mindenen sokáig filozofálni.

Na most rögtön azzal kezdeném, hogy ez ÉN vagyok. Nem lennék ÉN, ha mondjuk egy épület előtt pózolnék. Nem lennék ÉN, ha más ruhákat hordanék. ÉN a természetet kedvelő, a társadalom normáit és eszméit semmibe vevő ember vagyok, akinek vannak önálló gondolatai és aki nem fog a sorba beállni. Ha a képen pólóban, a kanapén ülve műmájerkednék, vagy még rosszabb: szelfiznék, az csak "én" lennék a fizikai értelemben, de nem ÉN a szellemi értelemben. Egyébként pólót soha nem hordok, csak itthon, de itthon én elvagyok a szakadt-lyukas melegítőben is; számomra nagyjából ilyen szinten áll a póló. Egy férfi viseljen inget, aztán hogy milyet, azt az egyéne válogatja. Bár mondjuk pont nem érdekel, hogy egy másik férfi mit hord, de számomra ez az a ruhadarab, amire bármikor rámondom, hogy férfias.

Azért kérdezem meg "újra és újra" (értsd: másodjára), mert akkor 4 vélemény érkezett rólam. 4 vélemény nem vélemény, ennél nagyobb számokra van szükségem a döntéshez. Most kaptam úgy nyolcat. Mivel életem egyik alapmottója, hogy "nem sietek sehova", így nem is fogok egyből megváltoztatni semmit, ami 1-2 embernek nem tetszik; ezért is látod ugyanazt a képet még most, június elején is, mint amit valamikor februárban küldtem. Hova rohanjak? Itt tenném hozzá, hogy a szőrzet és az öltözék úgy fele-fele arányban jött be a válaszadóknak, úgyhogy a te véleményed csak egy a sok közül. Értékelem, hogy időt szántál rám, örülök neki és köszönöm; ugyanakkor semmivel nem ér se többet, se kevesebbet a te véleményed, mint másoké, nincs okom fejvesztve nyúlni a borotváért az arcomhoz és a gyufáért+benzinért a ruhatáramhoz.

...mivel viszont az utolsó mondatottal bevallottad, hogy hazudtál (nem, nem szépítettél, nem hárítottál: hazudtál), amikor azt mondtad, hogy átlagos vagyok, így el kell gondolkodnom azon, hogy vajon hányan vannak még, akik szintén átvertek a privátban válaszolók közül és mennyire vehető komolyan ez a kis felmérésem. Értem én, hogy kegyes hazugság meg egyebek, csakhogy az én szememben a kegyes hazugság a legundorítóbb átverések egyike, a hazugságok minősített esete, ami ezerszer rosszabb, mint a többi hazugság 95%-a. Ha jófejséget akarok, akkor szülőkhöz/barátokhoz/haverokhoz/jó ismerősökhöz fordulok. Én nem jófejségre voltam kíváncsi, hanem a tényekre, a kíméletlen (de értelemszerűen intelligensen megfogalmazott és építő jellegű) kritikára.

2017. jún. 9. 21:05
 23/23 A kérdező kommentje:

+1 a pólós sztoriban

Mondjuk ha el akarnék filozofálni ezen is, akkor kifejthetném, hogy mennyire korcs ruhadarab a galléros póló, azért számomra kivételt képez a pólók közül, olyat szívesen veszek föl.

2017. jún. 9. 21:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!