Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet-e, hogy tényleg csak a külsőm miatt nincs senkim?
Kezdeném azzal, hogy valóban nem vagyok matyóhímzés. A gigászi 173 centimmel és adoniszi sörhasammal valszeg nem tőlem nedvesedik minden bugyi. Oké, vettem.
Ettől függetlenül magamat nagyjából átlagosnak lőném be, amikor éppen inget veszek és meghagyom a kecskeszakállamat. De amikor társkeresőn még a nem túl dekoratív, átlagos vagy kicsit az alatti nők sem válaszolnak (akik nem véletlenül vannak ott), az utcán többször hallom, hogy rajtam röhögnek, illetve élőben az eddigi egyetlen próbálkozásom is azzal az indokkal lett visszadobva, hogy "bocs, de nem vagy az esetem", ott azért elgondolkodok azon, hogy jóval rondább vagyok, mint amilyennek látom magam.
23/F
Én nagyon látnám azt a képet. :D
20/L/BP
173 centi se nem sok, se nem kevés.
A sörhasra fél év kondi a megoldás, a kecskeszakállon meg gondolkozz el, lehet nem ér meg ennyit :D
Gondolom egy ruhatár frissítés is kellene, de írásodból arra következtetek,hogy értelmiségi vagy, ezáltal remélhetőleg különösebb anyagi gondot nem okoz a fél ruhatárad cseréje (150k max, figyelni kell a leárazásoknál).
Nekem nem volt sörhasam meg kecskeszakállam, de 1,5 éve elhatároztam, hogy pár év után ismét kerítek magamnak valami menyecskét a panaszkodás meg az önméregetés helyett, és lám így is lett. Nem kell kigyúrni magadat, nem kell modellként öltözni, de a szélsőségeket kerülve sokkal nagyobb esélyed lehet. Szóval a barom képküldések helyett kondi, szakállvágás és ruhatárcsere, utána meg mozdulj ki. Ezt tudom tanácsolni mindenkinek aki hasonló cipőben jár.
https://www.youtube.com/channel/UC1KbedtKa3d5dleFR6OjQMg
Addig meg nézegesd ennek a csávónak a videóit, ha 1/10-ét megfogadod és negyed ilyen jól fogsz kinézni már fogsz találni egy átlagon felüli nőt. Nem lehetetlen, nekem sikerült ;)
23 éves,kecskeméti nő vagyok,ha érdekel.
Hááát,én se vagyok egy Angelina Jolie fénykorában,de nálam a kecskeszakáll olyan szinten unszimpi,hogy csak akkor tudok eltekinteni felette,ha ahhoz nagyon helyes arc társul és/vagy Kulka János-kaliberű hang.Na meg olyan duma,ami mindent visz.
A sörhas még hagyján,azt le tudod dolgozni,ha nagyon akarod.
A magasságoddal semmi gond,a 165 centit alulról szagolom,úgy,hogy nekem annyira nem probléma.
Köszi mindenkinek, hamarosan megindul a képspammelés. :D Valszeg lesznek, akik kétszer kapják meg ugyanazt az üzenetet, nyilván ők azok, akik kommentet és privátot is írtak.
@8
Rengeteg ilyet olvasok itt, de... miért? Egy dolog, hogy 2017-ben már nem kell annyira félni a nettől, mint mondjuk 98-ban, de még ha valóban férfiak is kapják meg a képet végül, akkor is: mi történik?
BTW például én is kíváncsi lennék azokra a nőkre, akik itt annyira dagadtnak és csúnyának érzik magukat, csak igazából a nők talán kényesebbek a személyes adataikra, mint mi. Szóval én is nézegetnék GYK-s nőket/lányokat, gondolom, fordítva is így van. :D
@mindenki, aki a szakállat hozta fel
Nem véletlenül van rá szükségem. Nélküle nemcsak 16-nál nem néznék ki többnek, de egy nagy golyó lenne a fejem, akkora homlokkal, amire egy repülő le tudna szállni és akkora fülekkel, amekkorákkal az a repülő egy felszállást is végrehajthatna. Az a minimális önbecsülésem és férfiasságérzetem, amim van (tényleg nagyon csekély), az mind belőle van.
Jaaaj, hagyad már ezt a matyóhímzést...ilyet én iskaptam már "nem vagy az esetem" pedig nem egy csaj volt "sáros" esetleg szintén nem egy tökéletes darab....
Teddrendbe magad, ha tudsz mint változtatni teddmeg, és mindig törekedj a maximumra. Ha magaddal elégedett leszel akkor könyen túlépsz ezeken az elutasításokon.
Kérdező! Azt írod, máskor is küldözgettél képeket, de nem jutottál előrébb. Nos, nekem anno is küldtél, már akkor is mondtam, hogy felejtsd el a kecskeszakállt, meg az arcszőrzetet is, mivel ritkás, csomós a tied, egyszerűen nem való neked (a kecskeszakáll meg amúgy senkinek sem). Azt is mondtam, hogy ne kockás inget viselj, amiben egy erő szélén/traktor mellett pózolsz, mint egy kisgazda, hanem tanulj egy kis ízlésességet.
Nem csoda, hogy semmi eredménye a kérdezgetésnek, ha semmit sem tanulsz belőle. Akkor minek kérdezed meg újra és újra?
Azt írod, csak pár nagyon szép lánynál próbálkoztál, de főleg átlagosakkal. Ki kell ábrándítsalak, nem nézel ki olyan jól/átlagosan, mint amilyennek hiszed magad. Szerintem sikeresebb lennél kevésbé szép lányoknál. Ez a nagy helyzet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!